Μωρό πάνα ποιοτικού ελέγχου

Μωρό πάνα ποιοτικού ελέγχου

(1). Εξαιρετικά μαλακή hot-air-μέσω υδρόφιλα cottony επιφάνεια φροντίζει πολύ ευαίσθητο δέρμα του μωρού. (2). Μαγική ταινία/Magic άγκιστρο επιτρέπει ασφαλούς συστήματος σφράγισης και προσαρμογή ακόμη και όταν χρησιμοποιούν λοσιόν. (3). Αναπνέει πλαϊνά βοήθεια αέρα για να κυκλοφορήσουν, κρατώντας το μωρό πάντα άνετα. (4). Υψηλή απορροφητικότητα και ταχείας δράσης στρώση ultra ξηρότητα. (5). Χαριτωμένο ελέφαντα σχεδιασμού κρατήσει πάνα φως και μαλακό, το οποίο βοηθά το μωρό να αποκοιμηθεί γρήγορα. (6). Μαλακό weter απόδειξη clothlike backsheet είναι απαλό στην αφή.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μωρό πάνα ποιοτικού ελέγχου


PCPD.jpg

(1). Εξαιρετικά μαλακή hot-air-μέσω υδρόφιλα cottony επιφάνεια φροντίζει πολύ ευαίσθητο δέρμα του μωρού.

(2). Μαγική ταινία/Magic άγκιστρο επιτρέπει ασφαλούς συστήματος σφράγισης και προσαρμογή ακόμη και όταν χρησιμοποιούν λοσιόν.

(3). Αναπνέει πλαϊνά βοήθεια αέρα για να κυκλοφορήσουν, κρατώντας το μωρό πάντα άνετα.

(4). Υψηλή απορροφητικότητα και ταχείας δράσης στρώση ultra ξηρότητα.

(5). Χαριτωμένο ελέφαντα σχεδιασμού κρατήσει πάνα φως και μαλακό, το οποίο βοηθά το μωρό να αποκοιμηθεί γρήγορα.

(6). Μαλακό weter απόδειξη clothlike backsheet είναι απαλό στην αφή.


vvd.jpg

Όνομα προϊόντος
Πάνες μωρών

Χρώμα

Ζωηρόχρωμη εκτύπωση

Τύπος πάνα

Μίας χρήσης
Εμπορικό σήμα

Jappy ή OEM

Ηλικιακή ομάδα

Τα μωρά

Απορρόφηση

Στεγνή επιφάνεια


PCPDS.jpg

photobank (1).jpg

photobank (2).jpg

photobank (6).jpg

photobank (7).jpg

photobank (3).jpg

photobank (8).jpg

photobank (5).jpg

photobank (4).jpg


PCRP.jpg

3333.jpg


Υπηρεσίες μας


(1) μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναζητήσετε άλλα καθαριστικά προϊόντα στην Κίνα για δωρεάν.

(2) μπορούμε να προσφέρουμε επίσημη πρόσκληση, αν το χρειάζεστε όταν έχετε έρθει στην Κίνα δεν έχει σημασία που έρχεσαι προς την εταιρεία μας ή όχι.

(3) μπορούμε να προσφέρουμε ταξιδιωτικές συμβουλές χρονοδιάγραμμα όταν έχετε έρθει στην Κίνα δεν έχει σημασία που έρχονται προς την εταιρεία μας ή όχι.

(4) μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό το ξενοδοχείο.

(5) μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε άλλη βοήθεια, αν αυτό μπορεί να είναι πιο βολικό για την επιχείρησή σας ή να επισκεφθείτε στην Κίνα.


Διαδικασία συνεργασίας


(1) πρώτα μας στείλετε μια έρευνα για προσφορά, παρακαλώ να είναι συγκεκριμένοι για το όνομα προϊόντων, πόσα υλικό και σκουπίστε μέγεθος, πόσα τεμάχια ανά συσκευασία, την συσκευασία και την ποσότητα σας.

(2) στη συνέχεια θα απάντηση στο αίτημά σας εντός 24 ωρών με ένα στοιχείο όπως περιγραφή, πληροφορίες για τις τιμές μονάδας.

(3) μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινίσεις ή επιλογές κατά τη διάρκεια αυτή προσφορά τιμής, μην διστάσετε να καλέσετε ή να μας στείλετε email αν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω αναγκαίες αναθεωρήσεις.

(4) δωρεάν δείγματα εάν χρειάζεστε, απλά πρέπει να αναλαμβάνετε η χρέωση αποστολής.

(5) μετά από να επιβεβαιώσει όλες τις πληροφορίες από εσάς, θα σας προετοιμάσει ένα κόστος της συμφωνίας αγοράς? θα δίνουμε τα στοιχεία της Τράπεζας για το PI. 50% T/T κατάθεση και 50%T/T ισορροπίας πρέπει να καταβάλλονται πριν από την αποστολή.

6) όταν λάβετε την κατάθεση του 50%, θα επιβεβαιώσει το έργο τέχνης σας και σχέδιο συσκευασίας και έναρξη παραγωγής τα προϊόντα σας. Αφού έχουμε τελειώσει την παραγωγή και να λάβει το υπόλοιπο 50%, θα μπορούμε να κανονίσουμε την αποστολή για σας ταυτόχρονα.

7) αφού θα παραλάβετε τα προϊόντα, και κατά τη διάρκεια της πώλησης, οποιοδήποτε ζήτημα μπορούμε να κάνουμε για εσάς, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να με ενημερώσετε.

Hot Tags: μωρό πάνα ποιοτικού ελέγχου, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρικής, χαμηλού κόστους, προσαρμοσμένη, μάρκες, χύμα, χαμηλή τιμή, έκπτωση, αγοράζουν σε απόθεμα, δωρεάν δείγμα, που κατασκευάζονται στην Κίνα

Εξεταστική

You Might Also Like