Μέγεθος μωρού και πάνας

Μέγεθος μωρού και πάνας

1) Ειδικό απορροφητικό τρισδιάστατο στρώμα: απορροφά το υγρό με το τεράστιο, πιο αναπνεύσιμο και αναζωογονητικό για το δέρμα. 2) Νέα μαλακή ταινία: ταινία PP ή μαγικές ταινίες, προσαρμόζεται σωστά σύμφωνα με τη μέση του μωρού, τοποθέτηση της μέσης του μωρού όμορφα. 3) Μοναδική ελαστική δομή: Spandex στη μανσέτα των ποδιών, προστατευτική στεγανοποίηση καθώς και στη ζώνη μέσης, κάνει τη μέση και την κοιλιά του μωρού να αισθάνονται εξαιρετικά ζεστή. 4) Δομή με πλευρική διαρροή: διπλά εξαεριζόμενα πλευρικά ανοίγματα, που αποτρέπουν αποτελεσματικά τη διαρροή κατά μήκος των ποδιών. 5) Κομμωτική σχεδίαση άνεσης: μαλακή, ελαστική και κατάλληλη όταν το μωρό κινείται ή είναι ήσυχο. 6) Διάτρητο αναπνεύσιμο πίσω φύλλο: είναι προτιμότερο να εξατμίζεται η θερμότητα και η υγρασία, ώστε το μωρό να αισθάνεται άνετα. Το στυλ, το χρώμα, το μέγεθος, το βάρος, το υλικό και η συσκευασία μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις παραγγελίες σας. 7) Baby πάνες που αναζητούν διανομέα, με δωρεάν δώρα προώθησης ~ Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μωρό και μέγεθος πανών


περιγραφή προϊόντος1) Ειδικό απορροφητικό τρισδιάστατο στρώμα: απορροφά το υγρό με το τεράστιο, πιο αναπνεύσιμο και αναζωογονητικό για το δέρμα.

2) Νέα μαλακή ταινία: ταινία PP ή μαγικές ταινίες, προσαρμόζεται σωστά σύμφωνα με τη μέση του μωρού, τοποθέτηση της μέσης του μωρού όμορφα.

3) Μοναδική ελαστική δομή: Spandex στη μανσέτα των ποδιών, προστατευτική στεγανοποίηση καθώς και στη ζώνη μέσης, κάνει τη μέση και την κοιλιά του μωρού να αισθάνονται εξαιρετικά ζεστή.

4) Δομή με πλευρική διαρροή: διπλά εξαεριζόμενα πλευρικά ανοίγματα, που αποτρέπουν αποτελεσματικά τη διαρροή κατά μήκος των ποδιών.

5) Κομμωτική σχεδίαση άνεσης: μαλακή, ελαστική και κατάλληλη όταν το μωρό κινείται ή είναι ήσυχο.

6) Διάτρητο αναπνεύσιμο πίσω φύλλο: είναι προτιμότερο να εξατμίζεται η θερμότητα και η υγρασία, ώστε το μωρό να αισθάνεται άνετα. Το στυλ, το χρώμα, το μέγεθος, το βάρος, το υλικό και η συσκευασία μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις παραγγελίες σας.

7) Baby πάνες που αναζητούν διανομέα, με δωρεάν δώρα προώθησης ~ Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!Λεπτομέρεια προϊόντος


photobank.jpg

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (1) .jpg

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (3) .jpg

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (2) .jpg

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (4) .jpg

Γιατί να μας επιλέξετε?

· Είμαστε κατασκευαστής με εμπειρία στην εξαγωγή.

· Εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή πόρων πρώτων υλών, τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή.

· Επαγγελματική εξυπηρέτηση one-to-one.

· Άπταιστα στα Αγγλικά και αποτελεσματική επικοινωνία.


Ελεγχος ποιότητας

· Γραμμή παραγωγής προηγμένου επιπέδου παγκοσμίως.

· Έλεγχος πλήρους οθόνης στη γραμμή παραγωγής.

· Δέκα προσωπικό ελέγχου ποιότητας, παραμείνουν inline έλεγχο.

· Έλεγχος μεταλλικών απορριμμάτων πριν μεταβεί στο κύριο χαρτοκιβώτιο.

· Έλεγχος από πρώτες ύλες σε εξαγόμενα τελικά προϊόντα.

· ISO, NAFDAC, εγκεκριμένο εργοστάσιο.


Επιπλέον υπηρεσία

· Ελεύθερο προωθητικό στοιχείο προσαρμοσμένο σύμφωνα με το μάρκετινγκ του πελάτη που απαιτείται

· Υποστήριξη στρατηγικής μάρκετινγκ.

· Προσφορά επιστολής πρόσκλησης για την εφαρμογή της VISA.

· Διακανονισμός ξενοδοχείου, κράτηση εισιτηρίων, παραλαβή από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο.

Hot Tags: μέγεθος μωρού και πάνας, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, φτηνές, προσαρμοσμένες, μάρκες, χύμα, χαμηλή τιμή, αγοράστε έκπτωση, σε απόθεμα, δωρεάν δείγμα, φτιαγμένο στην Κίνα

Εξεταστική

You Might Also Like