Επτά μικρές πραξικόπημα με τρόφιμα που τον καθαρισμό Stainsc

- Sep 26, 2017-

1 εγκεφαλικά επεισόδια: με μπανάνα γυαλισμένο ασημί προϊόντα

Μετά τρώει μπανάνες, δεν χάνουν το φλοιό της μπανάνας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό των φλούδα μπανάνας βρώμικο καθαρό ασημένια προϊόντων.

2 εγκεφαλικά επεισόδια: με φέτες αγγουριού για να αφαιρέσετε τους λεκέδες στον τοίχο ή πίνακα

Αγγούρι είναι πολύ κατάλληλο για χρήση ως ένα προϊόν καθαρισμού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει τους λεκέδες σε έναν τοίχο ή σε μια επιφάνεια εργασίας.

3 3 εγκεφαλικά: γυαλισμένο με ντομάτα σάλτσα μαγειρικά σκεύη

Σκεύη κουζίνας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα χάσετε την αρχική λάμψη, στο βρώμικο ή σκουριασμένο μέρος επικαλυμμένα με σάλτσα ντομάτας και ούτω καθεξής δέκα λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε με χλιαρό νερό, σκεύη κουζίνας θα επαναφέρει την αρχική λάμψη.

4 εγκεφαλικά επεισόδια: χρήση ξύλων καρυδιάς για να αφαιρέσετε το γρατσουνιές στα ξύλινα έπιπλα

Αν και τα ξύλινα έπιπλα είναι πολύ υφή, αλλά συχνά τυχαία γδαρμένο, αυτό χρόνο «καρυδιά» είναι ο Σωτήρας! Πρώτη καρυδιά από το κέλυφος, ζωγραφισμένο σε το μηδέν μερικές φορές, και στη συνέχεια τα δάχτυλα της καρυδιάς λάδι στο the γρατσούνισα επάνω τη λείανση, ούτως ώστε το λάδι μπορεί να διαπεράσει τις γρατσουνιές, και τελικά με ένα μαλακό πανί για να καθαρίσετε το grunge, γρατζουνιές θα είναι πολύ μαγικό πλαίσι r!

5 εγκεφαλικά επεισόδια: με αλάτι για να αφαιρέσετε λεκέδες από κόκκινο κρασί

Το κόκκινο κρασί είναι μια ανώτερη απόλαυση, αλλά είναι επίσης εύκολο να ανατρέψει. Μην ανησυχείτε μετά από να χτυπήσει επάνω, άρπαξε αμέσως στους λεκέδες στο πασπαλισμένες αλάτι, το αλάτι θα απορροφήσει σιγά-σιγά το κόκκινο κρασί.

6 εγκεφαλικά επεισόδια: με ρύζι για να καθαρίσετε την καφετιέρα στο υπόλειμμα σκωρίας

Τοποθετήστε το κατάλληλο ποσό του ρυζιού στη μηχανή του καφέ και ξεκινήστε το μηχάνημα καφέ, έως ότου το ρύζι είναι αλεσμένα σε σκόνη. Η πούδρα ρυζιού θα χαριστεί, κολλήσει στο καφέ σκωρία μηχανή θα εκκαθαρίζονται μαζί. Και, στη συνέχεια, σκουπίστε την καφετιέρα με ένα υγρό πανί τρίψτε, καφετιέρα για το καθαρό τους φίλους.

7 εγκεφαλικά επεισόδια: με κορν φλάουρ για να αφαιρέσετε το γράσο στο ύφασμα

Τι να κάνετε όταν τρώτε κάτι να χάσουν λιπαρό το φαγητό σας σε ένα ύφασμα καναπέ; Καλύπτουν το κορν φλάουρ πάνω από τους λεκέδες για 15 με 20 λεπτά, επιτρέπουν το κορν φλάουρ για να απορροφήσει το λάδι, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα να πιπιλίζουν το κορν φλάουρ, και τότε μόνο που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα γενικά βήματα καθαρισμού σε αυτό.