Νιγηρία NAFDAC οργανισμός να στείλετε τους υπαλλήλους να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας---TOPONE ΕΙΔΉΣΕΙΣ

- Nov 30, 2017-

Πρώτα επιτρέψτε μου να εισαγάγει στον οργανισμό του NAFDAC σε Nigeria.The Νιγηριανός τροφίμων και φάρμακο διοίκηση (NAFDAC) είναι υπεύθυνη για τη νομοθεσία και τον έλεγχο των εισαγωγών τροφίμων, καλλυντικά, φαρμακευτικά προϊόντα, ιατρικές συσκευές, πλύσιμο προϊόντα, εμφιαλωμένο νερό και χημικές ουσίες , εξαγωγών, παραγωγής, διανομής, αποθήκευσης, πώλησης και χρήσης. Για να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων, η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα.


QQ图片20171114113500_副本.jpg


Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι το πρακτορείο NAFDAC της Νιγηρίας αποστέλλονται αξιωματούχους για να επισκεφθούν το εργοστάσιό μας για να επιθεωρήσει το εισαγωγής, εξαγωγής, παραγωγής, διανομής, αποθήκευσης, ποιότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των χημικών προϊόντων μας.

Μπορείτε να αναφερθείτε σε το παρακάτω σχετικό βίντεο.

QQ图片20171114113456_副本.jpg

QQ图片20171114113452_副本.jpg


Αυτή τη φορά, η ομαλή επικοινωνία της εταιρείας μας με τους υπαλλήλους του οργανισμού Νιγηρίας NAFDAC έδειξε επίσης ότι μας επιθεώρησης των σχετικών εγγράφων και επιτόπια επιθεώρηση του εργοστασίου έχουν αναγνώριση, από την αποστέλλουσα υπαλλήλους της NAFDAC στη Νιγηρία.


QQ图片20171114113510_副本.jpg


Σας ευχαριστούμε για την παρουσία και δίνοντας αναγνώρισης σε όλες τις πτυχές του εργοστασίου μας. Καλώς ήρθατε στην επίσκεψη στο εργοστάσιο μας και πάλι.


Παρακαλούμε να δώσουν προσοχή στα ΝΕΑ μας. Ενημέρωση!!!

 

 Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd