Πλυντήριο ρούχων παρεξήγηση: Περισσότερες πλύσιμο σκόνη, πλύσιμο τα ρούχα πιο καθαρός

- Sep 26, 2017-

Μερικοί άνθρωποι ρωτούν συχνά: όταν πλένετε τα ρούχα, τίθεται περισσότερο απορρυπαντικό, πλύνετε τα ρούχα πιο καθαρίσετε; Εδώ θέλω να σας πω ότι η απάντηση είναι όχι!

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα περισσότερα τόσο καλύτερα το απορρυπαντικό, στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια παρεξήγηση. Απορρυπαντικό σε σκόνη είναι ένα συνθετικό απορρυπαντικό έκανε επιφανειοδραστικών ουσιών ως κύριο συστατικό. Σε γενικές γραμμές, η λιπόφιλη ομάδα επιφανειοδραστικής ουσίας μπορεί να απορροφηθεί το λάδι και να συνδεθούν με το πετρέλαιο μόρια, τα οποία μπορεί να «τραβήξει» το πετρέλαιο απευθείας από την επιφάνεια του πλυντηρίου. Σε αυτό το σημείο η λιπόφιλη ομάδα τυλιγμένο το λάδι, ενώ η υδρόφιλο ομάδα στο εξωτερικό στρώμα να σχηματίσουν ένα μεγαλύτερο εγκλείσματα, επειδή υδρόφιλα βάση διαλύεται στο νερό, τόσο στη διαδικασία καθαρισμού θα διαχωρίζονται από τον ρουχισμό, που αιωρούνται στο το νερό, με διαρροή και αφήνουν τα ρούχα.

Όταν η σκόνη απορρυπαντικού σε υπέρβαση, απορρυπαντικό στην λιπόφιλη ομάδα αυτόματα θα κολλήσει μαζί για να διαμορφώσουν ένα σύστημα, και το εξωτερικό στρώμα ήταν επίσης υδρόφιλα-πακέτου που βασίζονται, δεν μπορεί να συνδυαστεί με το λάδι για τα ρούχα, απολύμανση αποτέλεσμα φυσικά μειώνεται σημαντικά. Μια άλλη υπέρβαση του απορρυπαντικού είναι δύσκολο να διαλύονται στο νερό, με αποτέλεσμα ένας μεγάλος αριθμός σκόνη πλυσίματος στα ρούχα και τα πλυντήρια, που θέλετε να καθαρίσετε αυτά τα ρούχα θα χρησιμοποιήσει πολύ νερό. Αν το καθαριστικό υπόλειμμα για τα ρούχα, όχι μόνο ζημιά στα ρούχα, αλλά επίσης να προκαλέσει βλάβη στο περιβάλλον. Έτσι, η ποσότητα του απορρυπαντικού είναι καλύτερο να αναφέρεται η ποσότητα του απορρυπαντικού στην ετικέτα, δεν χρειάζεται να τεθεί περισσότερο.