Κάθε μέρα να πλένετε τα ρούχα, πραγματικά πλένετε σωστά;

- Sep 26, 2017-

1 θερμοκρασία νερού πλυντηρίου ένα δείγμα

Όχι όλα τα ρούχα πλένονται με θερμοκρασία νερού Ω! Η καλύτερη θερμοκρασία του βαμβακερού υφάσματος είναι 40 ℃ ~ 50 ° C. μαλλί ρούχα 35 ° C στο έλεος του καταλληλότερου νερού? καθαρισμός ρούχων από λινό, η θερμοκρασία του νερού πρέπει να ελέγχεται στους 30 ° C ή χαμηλότερα.

Βυθίστε για πολύ καιρό

2 Αυτό είναι πολύ απίστευτο, διότι ο χρόνος ενυδάτωσης ρούχων είναι πολύ μεγάλος, το μεγαλύτερο μέρος του υφάσματος θα υδρολυθεί και στη συνέχεια θα μειωθεί ο αριθμός των ρούχων. Σε γενικές γραμμές, η εμβάπτιση για 10-15 λεπτά είναι η πλέον κατάλληλη.

3 πλύσιμο υγρών πάρα πολύ

Όσο πιο υγρό απορρυπαντικό, τόσο περισσότερο αφρώδες, τόσο πιο καθαρό το πλένετε; Στην πραγματικότητα, πάρα πολύ υγρό πλύσης είναι δύσκολο να ξεπλυθεί καθαρό, νερό και χρονοβόρα. Μετά το πλύσιμο των ρούχων απλά γινόταν σκληρό, ευαίσθητο πλήθος του δέρματος εύκολα να οδηγήσει σε αλλεργίες όταν φορούσε. Συμβουλές για το πλύσιμο ρούχων, θα πρέπει να βασίζεται στην ποσότητα των υγρών απορρυπαντικών οδηγίες για να προσθέσετε το ήμισυ του ποσού, αν η φούσκα λιγότερο, και στη συνέχεια να προστεθεί σταδιακά.

4 απορρυπαντικό αναμειγνύεται με τον ανεμιστήρα

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα ρούχα πλύσης για να πλύνουν ρούχα, τοπικά βρώμικα βρώμικα τοπικά, όπως και να γεμίσει την πλειοψηφία, που μπορεί να προσθέσει απορρυπαντικό, στην πραγματικότητα, είναι το σφάλμα. Καθώς το απορρυπαντικό ήταν ασθενές οξύ, η πλειοψηφία ήταν ασθενώς αλκαλική, τόσο με την εξουδετέρωση οξέος και αλκαλίων, όσο και με την μείωση της απολύμανσης. Η ακριβής προσέγγιση είναι: χρησιμοποιήστε μόνο έναν καθαριστικό παράγοντα, στο κολάρο, μανσέτες, κ.λπ. προσθέστε κάποιο ποσό.

5 Πλύνετε να μην στεγνώσει αμέσως

Πολλοί εργάτες γραφείου αγαπούν τα πρωινά ρούχα στο πλυντήριο ρούχων σε ένα χαμένο αριστερό, ρούχα και άλλη νύχτα και στη συνέχεια στεγνώνουν. Υγρό ρούχα για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πλυντήριο κατά την απλή διάδοση των βακτηριδίων, έτσι ώστε τα ρούχα θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 30 λεπτά μετά την έκθεση. Αφού πλυθούν τα πλυντήρια ρούχων στο πλυντήριο για περισσότερο από 1 ώρα, θα πρέπει πάλι να πλυθούν ξανά.