Γνωρίζετε ποια προϊόντα θα χρησιμοποιηθούν στο ξενοδοχείο;

- Dec 20, 2019-


Γνωρίζετε ποια προϊόντα θα χρησιμοποιηθούν στο ξενοδοχείο;


Στην εντύπωσή μας, το ξενοδοχείο είναι πολυτελές και καθαρό, το καλοκαίρι, χρειάζονται επίσης αυτά τα στοιχεία για να σκοτώσουν το κουνούπι ή να πετάξουν, μερικοί θα επιλέξουν το πηνίο κουνουπιών, μερικοί θα επιλέξουν το υγρό κουνουπιών ή το χαλί κουνουπιών, αλλά τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία θα επιλέξουν το υγρό κουνουπιών, δεν θα abstacle ο τόπος και είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί, μικρός όγκος, υπάρχουν επίσης άκαπνοι , Μπορείτε να το εισάγετε στο βύσμα κοντά στο κρεβάτι, Θα είναι να εξετάσουμε σύντομη και όμορφη.

9526403_010318489000_2

TOPONE συστήσει αυτό σε σας, υγρό κουνουπιών, 45ml/μπουκάλι, 96 μπουκάλια/χαρτοκιβώτιο, φυσικά εντομοκτόνα προϊόντα, δώστε σας ένα πράσινο περιβάλλον, καμία ρύπανση, υγεία και ασφάλεια, 40 νύχτες μακράς δράσης απωθητικό κουνουπιών, κρατήστε μακρυά από τα κουνούπια, εξετάστε αυτήν την εικόνα για να δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε, προηγμένη τεχνολογία TOPONE και συστατικά για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

12716510962_740114027

Εάν θέλετε να διατάξετε περισσότερο ή άπαχο περισσότερο, μπορείτε να αφήσετε το μήνυμα σε μας, θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες, σας ευχόμαστε ευτυχείς και υγεία. Ευχαριστώ.


Παρακαλώ δώστε προσοχή στα νέα μας, ενημέρωση.

GuangZhou TOPONE Χημική Co., Οδηγημένος