Ποντίκι παγίδα κόλλα ποντικιών

Ποντίκι παγίδα κόλλα ποντικιών

Topone Το φυσικό ποντίκι ελέγχου ποντικιών ελέγχου ποντικιών Topone Εισαγωγή προϊόντος Topone Το ποντίκι ελέγχου φυσικού ποντικιού Topone παράγεται από αποτελεσματική κόλλα. Μπορεί να πιάσει αποτελεσματικά τα ποντίκια. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα φαίνονται όπως παρακάτω: 1. Εξαιρετική για τη συλλογή αρουραίων, ποντικών και άλλων οικιακών παρασίτων 2. Ενισχύει την κολλητικότητα 3 ....
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Δόλωμα παγίδευσης παγίδων με ποντίκιΧαρακτηριστικά:


Με τα ποντίκια ποντίκι ποντίκι ποντικών, τα παράσιτα δεν έχουν πιθανότητα. Εκτός από τα σφάλματα, τα παράσιτα αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία και την περιουσία σας - ένα χρόνο αργότερα. Τα κατσαρίδες, τα κουνούπια και τα τρωκτικά φέρουν ποικίλες ασθένειες, οπότε είναι σημαντικό να τους κρατήσετε στη θέση τους. Όποια και αν είναι η εποχή, θα γλιστίσουν στο σπίτι σας αναζητώντας φαγητό, νερό και άνετο περιβάλλον. Το να τους αφήνετε να εγκαταλείψουν το σπίτι και την επιχείρησή σας δεν είναι κάτι το ξεχωριστό - είναι μια διαδικασία ολόκληρου του έτους. Τα ποντίκια ποντικιών ποντικιών ποντικών με κόλλα θα δώσουν στην επιχείρησή σας ένα υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον.


Προσδιορισμός προϊόντος


Εμπόρευμα

Δόλωμα παγίδευσης ελέγχου ποντικιού

Εμπορικό σήμα

TOPONE ή μάρκες Πελατών

Χρώμα

Ο πελάτης επιλέγει

Αποτελεσματικά υλικά

Κόλλα

Πακέτο

50pcs / ctn ή προσαρμόστε

Ποσότητα φορτίου

Περίπου 1100 κουτιά / 20gp ή εξαρτάται από την προσαρμογή συσκευασίας

Εγγραφα

COA, MSDS, έκθεση δοκιμών


λεπτομέρειες προιόντος

48. Εμφάνιση - Topone Φυσικό ποντίκι ελέγχου Trap Bait.jpg


Σχετικό πιστοποιητικόHTB1UsMYmsUrBKNjSZPxq6x00pXah


Η υπηρεσία μας

Η ποιότητά μας: Η ποιότητα είναι η ζωή του Shouxin. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα (πρωτότυπα) συστατικά για να διασφαλίσουμε ότι το πρότυπο της γκάμας προϊόντων μας είναι από το υψηλότερο.

Εγγύηση: Παρέχουμε εξυπηρέτηση μετά την πώληση, συμπεριλαμβανομένων ποιοτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών καθοδήγησης, Εστιάζουμε στις ανάγκες των πελατών με κάθε λεπτομέρεια. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε τον όρο εγγύησης λεπτομέρειας.

Εξεταστική