Πρέπει να γνωρίζετε τα οφέλη των ηλεκτρικών κουνουπιών πηνία με τα μειονεκτήματα

- Sep 26, 2017-

πλεονέκτημα

Αυτό είδος καταπολέμησης κουνουπιών προϊόντα χωρίς Mingyan φωτιά, ασφαλές και καθαρό, η χρήση καλών αποτελεσμάτων. Και υγρό κουνουπιών πηνία το μόνο που χρειάζεται για να μεταβείτε το τροφοδοτικό κάθε μέρα, δεν έχετε να προσθέσετε ή να αντικαταστήσετε, εύκολο στη χρήση.

Μειονεκτήματα

Εάν η επιλογή των κουνουπιών πηνία δεν είναι καλό, πάρα πολύ παχύ μυρωδιά για τα άτομα με αλλεργίες δεν ισχύουν. Υγρό κουνουπιών πηνία είναι εύκολο να διαρροή. Αν τα ηλεκτρικά κουνουπιών πηνία και ηλεκτρικό κουνουπιών ποιότητας νερού, αλλά ανοικτά, εύκολα να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του ανθρώπου.

Σύσταση: Οι καταναλωτές στην αγορά των σπειρών ηλεκτρικό κουνουπιών πρέπει να δείτε τις οδηγίες, επιλέξτε χαμηλή τοξικότητα και καμία υποκίνηση του προϊόντος, ενώ επιλέγοντας μια πιο αξιόπιστη μάρκα. Υπάρχουν εμπειρογνώμονες για να υπενθυμίσει στους καταναλωτές, οι ηλικιωμένοι, οι έγκυες γυναίκες και τα παιδιά της οικογένειας κατά την επιλογή των προϊόντων καταπολέμησης κουνουπιών είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρικά κουνουπιών πηνία.