Γιατί οι πόλεις δεν μπορούν να απαλλαγούν από τους αρουραίους

- Sep 30, 2018-

Γνωρίστε τους μέσους αρουραίους της πόλης σας: Rattus rattus και Rattus norvegicus. Αυτοί οι αρουραίοι ζουν σχεδόν παντού όπου κι αν κάνουμε. Ειδικά στις πόλεις. Πάρτε τη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα. Δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια πόσοι αρουραίοι καλούν το σπίτι της Μεγάλης Apple. Αλλά μια μελέτη του 2014 έδωσε μια εκτίμηση ballpark για 2 εκατομμύρια αρουραίους.
Αυτό σημαίνει ότι για τις περιοχές που έχουν μολυνθεί πολύ, θα μπορούσατε να έχετε αρκετούς αρουραίους ανά άτομο! Και με κάποιο τρόπο, οι αρουραίοι είναι πιο κατάλληλοι για να ζουν στις πόλεις από τους ανθρώπους. Μπορούν να σκαρφαλώσουν τοίχους από τούβλα, να περπατήσουν μέσω τηλεφωνικών καλωδίων και οι κοπτήρες τους να αναπτύσσονται 14 ίντσες το χρόνο. Το οποίο τους αφήνει να μπερδευτούν σε οτιδήποτε - συμπεριλαμβανομένου παντού που δεν τους θέλετε.

Αλλά η πιο ισχυρή ικανότητά τους; Οι αρουραίοι είναι έξυπνοι. Πολύ έξυπνος. Οι επιστήμονες έχουν δείξει ότι οι αρουραίοι μπορούν να μάθουν να χρησιμοποιούν εργαλεία. Και όταν πρόσφερε την επιλογή ανάμεσα σε μια σοκολάτα και την απελευθέρωση ενός παγιδευμένου φίλου. Οι αρουραίοι επέλεξαν να απελευθερώσουν τον φίλο τους από τη σοκολάτα!

Μεταφράστε αυτά τα μυαλά στον πραγματικό κόσμο και οι αρουραίοι αποφεύγουν εύκολα τις παγίδες. Η προσπάθεια να τα δηλητηριάσεις δεν θα βοηθήσει ούτε πολύ. Οι αρουραίοι είναι εξαιρετικά υπομονετικοί όταν πρόκειται για νέα τρόφιμα. Θα δοκιμάσουν ένα μικρό μέρος στην αρχή, θα περιμένουν να δουν αν το φαγητό τους τα κάνει άρρωστα και μόνο τότε, καταναλώνουν τα υπόλοιπα εάν είναι ασφαλές.

Αυτό ονομάζεται "καθυστερημένη εκμάθηση" και γι 'αυτό οι αρουραίοι είναι γνωστό ότι είναι δύσκολο να δηλητηριάσουν. Επιπλέον, μπορούν να αναπτύξουν αντίσταση σε πολλά δηλητήρια με την πάροδο του χρόνου, ώστε ακόμη και να ξεπεράσουν αυτά τα επίπεδα να μην λειτουργούν μακροπρόθεσμα. Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι ότι οι αρουραίοι αναπαράγονται γρήγορα. Ένα ενιαίο παιδί έχει συνήθως 8-12 κουτάβια κάθε 8 εβδομάδες! Και αυτά τα μωρά μπορούν να έχουν δικά τους κουτάβια μετά από μόλις 5 εβδομάδες!

Θα επιτύχει η NYC μέχρι τα τέλη του 2018, όπως προτείνεται;

Κρίνοντας από τα χιλιάδες χρόνια όπου οι αρουραίοι βγήκαν στην κορυφή, ακούγεται μια αισιοδοξία.

Ενώ οι άγριοι αρουραίοι είναι προβληματικοί παράσιτοι, τα κατοικίδια ζώα είναι φανταστικά. Δεν μεταδίδουν ασθένειες και είναι κοινωνικές, έξυπνες και εύκολα εκπαιδευτικές.

Και να πάρετε αυτό, μια εκπληκτική μελέτη διαπίστωσε ότι οι αρουραίοι giggle όταν τους γδάρει!Το προϊόν της εταιρείας TOPONE Το προϊόν Sticky mouse board description:

Το κολλητικό ποντίκι είναι μια φυσική μέθοδος για να σκοτώσει τα ποντίκια με ειδικά εφέ, μη τοξικά, αβλαβή, ρύπανση, κλίμα και μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd