Ποιος τρόπος για τον έλεγχο των κατσαρίδων είναι πιο αποτελεσματικός;

- Apr 12, 2018-

Ποιος τρόπος για τον έλεγχο των κατσαρίδων είναι πιο αποτελεσματικός;

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να ξέρουμε για τις κατσαρίδες που ζουν στο σπίτι μας.


Ενας

Η βλάβη των κατσαρίδων:

Οι κατσαρίδες είναι παθογόνα που εξαπλώνουν μια ποικιλία ασθενειών. Τρώγοντας, συχνά νευρώνοντας λίγο φαγητό, αφήνοντας μια μικρή ποσότητα φαγητού για φαγητό και τρώγοντας περισσότερο φρέσκο φαγητό. τα μικροσκοπικά καστανά περιττώματα που εκδιώκουν κατά τη στιγμή της μετακίνησης και της κατανάλωσης καθιστούν εύκολη την εξάπλωση της νόσου (με λίγα λόγια, άκρη φαγητό, σούβλα, πλάγια απέκκριση). Τα βακτήρια που μεταδίδονται από κατσαρίδες μπορούν επίσης να προκαλέσουν δηλητηρίαση από τρόφιμα και μπορεί επίσης να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις στο άσθμα.

 

Δύο

Είδος κατσαρίδας

Υπάρχουν τέσσερις τύποι κατσαρίδων στο σπίτι μας: η γερμανική κατσαρίδα (Blattella germanica, σχήμα 1), η κατσαρίδα της Ανατολής (Blatta orientalis, σχήμα 2), η καφέ κατσαρίδα (Supella longipalpa, σχήμα 3) και η αμερικανική κατσαρίδα (Periplaneta Americana, σχήμα 4). Οι γερμανικές κατσαρίδες και οι ανατολίτικες κατσαρίδες είναι οι δύο πιο συνηθισμένες κατσαρίδες. Οι γερμανικές κατσαρίδες εμφανίζονται συνήθως σε κουζίνες και μπάνια. Οι ανατολικές κατσαρίδες είναι πιο συχνές στα υπόγεια (επειδή τους αρέσει το δροσερό και υγρό περιβάλλον).

Οι καφέ κατσαρίδες μπορούν να ζήσουν σε κουζίνες και μπάνια, αλλά μπορούν να τα βρουν και σε σαλόνια και υπνοδωμάτια, επειδή χρειάζονται λιγότερο νερό από τις γερμανικές κατσαρίδες.


微信图片_20180411165809.jpg 

 

Μια μέθοδος θανάτωσης κατσαρίδων

Επομένως, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια χαμηλή τοξική μέθοδο για την εξάλειψη των κατσαρίδων. Όταν η χαμηλή τοξικότητα είναι εξίσου αποτελεσματική, προσπαθήστε να μην εκθέσετε τα μέλη της οικογένειας, τα κατοικίδια ζώα και τα ίδια τα τοξικά παρασιτοκτόνα.

Μέθοδος: έλλειψη τροφίμων σε νερό


微信图片_20180411170021.jpg 

 

1. Τα κατσαρίδες χρειάζονται νερό για να επιβιώσουν. Δεν μπορούν να φάνε για 1 μήνα, αλλά χωρίς νερό, δεν μπορούν να ζήσουν για 1 εβδομάδα. Επισκευάστε όλες τις διαρροές στο σπίτι. Μετά τη διακοπή της πηγής των κατσαρίδων, θα ενδιαφερθούν περισσότερο για το δόλωμα ζελέ.


微信图片_20180411170134.jpg 

 

2. Το πιο σημαντικό βήμα για την αποτροπή των κατσαρίδων είναι να κρατήσετε καθαρό. Πλύνετε τα πιάτα αμέσως μετά το φαγητό και αφαιρέστε το φαγητό. Καθαρίστε τα θραύσματα τροφίμων και τα χυμένα υγρά αμέσως, ειδικά την κορυφή της σόμπας, γιατί οι κατσαρίδες σαν λάδια.


微信图片_20180411170248.jpg 


3.Επιλέξτε τα σκουπίδια σε τακτική βάση. Μην βάζετε τα σκουπίδια στο σπίτι για πολύ καιρό. Προτείνουμε τη χρήση ενός καλυμμένου δοχείου απορριμμάτων.


微信图片_20180411170311.jpg 


Μέθοδος δύο: Χρησιμοποιήστε το δόλωμα κατσαρίδων


微信图片_20180411170419.jpg 


1.Η χρήση δόλωμα κατσαρίδων στην αγορά. Υπάρχουν χρόνιες δηλητήρια στο δόλωμα ή ζελατινοειδή. Οι κατσαρίδες τρώνε δηλητήριο και το μετακινούν πίσω στη φωλιά, και όλες οι κατσαρίδες δηλητηριάζονται.

2. Βάλτε το δόλωμα στο μέρος όπου ξέρετε τις κατσαρίδες που μολύνθηκαν. Όσο πιο κοντά στη φωλιά κατσαρίδων, τόσο το καλύτερο. Έτσι ώστε περισσότερες κατσαρίδες να μπορούν να φάνε το δόλωμα και να το φέρουν πίσω.

3.Η μέθοδος αυτή θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες για να καταστρέψει τις κατσαρίδες.


QQ图片20180321145718.jpg 

1.Ideal για τη σύλληψη ενοχλητικά οικιακά έντομα όπως κατσαρίδες, αράχνες, μυρμήγκια και άλλα σφάλματα.

2.Η επίστρωση με κόλλα εξασφαλίζει τη μακρόχρονη και ισχυρή πρόσφυση, αφού πιαστεί, ποτέ δεν ξεφύγει.

3.Με το μη τοξικό υλικό, επιλύστε το πρόβλημά σας με έναν ασφαλέστερο και οικολογικό τρόπο.

4.Που πρέπει να τοποθετήσετε: γωνίες της κουζίνας, αποχέτευσης, ντουλάπι, ψυγείο, αποθήκη, μπάνιο και άλλα μέρη που βρίσκονται κυρίως θα είναι πιο αποτελεσματικά.


Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd