Ποιο είναι απορροφητικό χαρτόνι; Ρίξτε μια ματιά στο πείραμα.

- May 05, 2018-

Για τον αρχάριο Moms.The επιλογή των πάνες είναι πραγματικά μια πολύ μπερδεμένη διαδικασία.

Πολλές μητέρες είναι προληπτικές για την εισαγωγή μάρκας πάνες.

Ακόμη και πριν από το μωρό γεννήθηκε. Μέσω της θάλασσας, την αγορά και άλλα κανάλια. Χάρη σε πολλά.Ωστόσο, μερικές μητέρες είναι εκτός use.Make παράπονα.


timg (1).jpg

 

Ποια είναι η πραγματικότητα; Η μητέρα στην παιδική γραμμή τμηματοποίησης. Η απορροφητικότητα των υδάτων είναι η ψυχή της πάνας. Μετά από όλα, η ύπαρξή της είναι για την υπηρεσία "ημέρας και νύχτας" του μωρού. Το υλικό, η τεχνολογία και η τεχνολογία θα επηρεάσουν αυτή την απόδοση. Επίσης, διευρύνετε το κενό. Οι πάνες χαρτιού με καλό αποτέλεσμα απορρόφησης νερού, Μπορούν να μειώσουν το χρόνο επαφής μεταξύ των ούρων και του δέρματος, Αποφύγετε το πρόβλημα του κόκκινου fart.Ταυτόχρονα, βοηθά επίσης τον μακρύ ύπνο του μωρού.Αντίθετα, η η ταχύτητα απορρόφησης είναι πολύ αργή. Το λεπτό δέρμα του μωρού εμποτισμένο με τα ούρα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Είναι επίσης εύκολο να προκαλέσετε ερυθρότητα.

Ρίξτε μια ματιά στο πείραμα TOPONE μωρών πάνας.


201804041118531175676.jpg


Το μωρό κάθεται κάθε μέρα στη δραστηριότητα των πάνινων χαρτοπετσετών, οπότε η απορρόφηση των ούρων από τις πάνες είναι ιδιαίτερα σημαντική, εύκολο να επιστρέψει στα παντελόνια ούρων, πιο εύκολο να προκαλέσει το κόκκινο άκρο του μωρού.

Η πειραματική μέθοδος που χρησιμοποιήσαμε είναι να ρίχνουμε 100ml ζεστό νερό στην εσωτερική στρώση της πάνας, στη συνέχεια ρίχνουμε σε 100ml ζεστό νερό πάλι, περιμένετε 3 λεπτά, τοποθετήστε το χαρτί φίλτρου, πατήστε το βάρος, αφαιρέστε ένα λεπτό αργότερα και βάλτε το φιλτραρίσματος χαρτιού στην ηλεκτρονική κλίμακα για να δείτε την αλλαγή του βάρους.

Τα πειραματικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η δοκιμή διαπερατότητας μπορεί να αντανακλά σε κάποιο βαθμό την απόδοση ασφάλισης νερού των πάνες. Η υπεροχή της παιδικής πάνας TOPONE στην μακροπρόθεσμη απόδοση ασφάλισης νερού μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την εμφάνιση των αλλεργικών φαινομένων όπως το κόκκινο άκρο του μωρού.


 

1.png

12+1纸尿裤实物展示(中文).jpg


1. Πλέγμα αναπνεύσιμο ύφασμα στο τέλος της μεμβράνης για να αποκλείσει την υγρασία του θερμού αέρα.

2. Ισχυρό νερό κλειδώματος, γρήγορη απορρόφηση 5 δευτερολέπτων.

3. Μαλακή βαμβακερή επιφάνεια για αύξηση του χώρου αέρα για την προστασία του δέρματος του μωρού από την εισροή υγρασίας.

4. Καμπύλη μαγεία πόρπη, λεία επιφάνεια, επαναλαμβανόμενη προσκόλληση, ρυθμίστε το ελαστικό ως απλό.

5,5 μανδάλωση στρώματος πλέξης, γρήγορη απορρόφηση 5 δευτερολέπτων.

6.επιλεγμένη πρώτη ύλη & QC για να διασφαλίσει τα πρότυπα ποιότητας.

7.3D αναπνεύσιμη τρύπα, ταχέως εκπνέει ασταθής αέρα για να μειώσει το κόκκινο γλουτό.

8.0.3cm ελαφρύ στρώμα, δροσερό φιλμ βάσης, κρατήστε το μωρό πιο άνετο.

9. Χρησιμοποιώντας υλικό φιλικό προς το δέρμα για να κρατάτε τα μωρά από αλλεργία και κακό.

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd