Πού είναι τα κουνούπια, συχνά εμφανίζονται;

- Feb 28, 2019-

Τα κουνούπια στο σπίτι προέρχονται κυρίως από δύο πτυχές:

1, από το εξωτερικό, μέσα από τις κλειστές πόρτες και παράθυρα?

2, εσωτερική τα κουνούπια είναι ζωντανός, σε εσωτερικούς χώρους είναι επιρρεπείς στη συσσώρευση του νερού.Για να μειώσετε τα κουνούπια στο σπίτι, επιστημονικές μεθόδους και τα μέτρα περιλαμβάνουν κυρίως:

1. Κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα όσο είναι δυνατό, και ελέγξτε αν οι οθόνες είναι σε καλή κατάσταση.

2. Εξαλείψτε όλες τις συσσώρευση νερού.

3. Συμπληρώστε την κατάθλιψη και λυμάτων λίμνες.

4. Καθαρίστε επάνω στους υπονόμους που έχουν συσσωρευτεί νερό λόγω της απόθεσης ακαθαρσιών.

5, βάζα αποθήκευσης νερού, νερού φύτευση μπονσάι και άλλα χρήσιμα νερό αποθήκευσης, τακτική αντικατάσταση 1 - 2 φορές την εβδομάδα, σε συνδυασμό με την πραγματική κατάσταση μέσα από τις παραπάνω μεθόδους, εξαλείψτε ουσιαστικά συνθήκες αναπαραγωγής κουνουπιών.

6, συχνά για εσωτερική και εξωτερική δοχεία αδράνειας, παλιά λάστιχα είναι καθαρίζονται ή να αναποδογυρίζεται έτσι ώστε αυτό δεν συσσωρεύουν νερό.

7. Σφραγίστε υπονόμους, δεξαμενές νερού, πισίνες και άλλα νερά με λειτουργική λειτουργίες. Καλύμματα πρέπει να είναι σφραγισμένα.

Όλο το συσσωρευμένο νερό είναι μια κατάσταση αναπαραγωγής για τα κουνούπια. Εξαλείφοντας το συσσωρευμένο νερό μπορεί να εξαλείψει τους όρους αναπαραγωγής των κουνουπιών. Αυτή είναι η πιο δραστήρια και ενεργή μέθοδος για τη δολοφονία κουνούπια.


u=2810835003,3594859569&fm=15&gp=0_副本


Και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το πηνίο κουνουπιών Fiber φυτό για να σκοτώσουν τα κουνούπια.

 

图片1

 

Φυτικών ινών κουνουπιών πηνίο καπνού που εκπέμπονται μετά το φάρμακο αναφλέγεται μπορεί να απομακρύνει τα κουνούπια ή να πνίξουν τα κουνούπια. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό είναι εύκολο να χωρίσει. Δεν είναι εύκολο να σπάσει. Esbiothrin 0,2% ενεργά συστατικά, μη-ερεθιστικό, αποτελεσματική εντομοαπωθητικό.


Παρακαλώ δώστε προσοχή σε γνώση μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd