Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό της κατσαρίδας;

- Nov 02, 2018-

Τα κατσαρίδα είναι παμφάγα έντομα και τρέφονται ευρέως. Τρώτε μια ποικιλία από τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένου του ψωμιού, του ρυζιού, του κέικ, του κρέατος και των λαχανικών μαγειρεμένων τροφίμων, των φρούτων και των ποτών, ιδιαίτερα της γεύσης των τροφίμων, των γλυκών,Διαφορετικά είδη κατσαρίδων έχουν διαφορετικές δίαιτες. Η Blattella germanica τρώει ζυμωμένα τρόφιμα και ποτά και ποτά μπύρα. Η Πέρλιπλαντα Americana προτιμά να τρέφονται με σάπια οργανική ύλη. Τα τρόφιμα με βάση τα φυτά είναι ο κύριος τύπος κατσαρίδων.

 

图片1


Αν θέλετε να εξαλείψετε την κατσαρίδα.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παγίδα κατσαρίδων + παγίδα κατσαρίδων.


 

Ζώνη ζελατίνας μάρκας TOPONE + πακέτο συνδυασμού παγίδων κατσαρίδων και ισχυρή θανάτωση κατσαρίδα.Η γένη από κατσαρίδα έχει υψηλή απόδοση στην αλυσίδα-θανάτωση με εξαφάνιση, μια κατσαρίδα τρώνε το τζελ, θα φέρει το ισχυρό τζελ στην κατοικημένη περιοχή, μολύνοντας και θανατώντας όλα κατσαρίδα στην αποικία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμπιέζοντας το γένος κατσαρίδων λίγο στην παγίδα κατσαρίδων ως δόλωμα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους ως θεραπεία σε κατοικίες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εστιατόρια, ξενοδοχεία και ούτω καθεξής.

 

图片2


Οδηγία χρήσης

Νο.1: Αφαιρέστε το χαρτί απελευθέρωσης από το στρώμα κόλλας.

Νο.2: Σφίξτε την παγίδα κατσαρίδων ως δόλωμα.

Νο.3: Πατήστε την παγίδα όπως υποδεικνύεται και την γλωττίδα της παγίδας κατσαρίδων σε υποδοχή για να φτιάξετε μια ταράτσα.

Νο.4: Βάλτε παγίδες σε μέρη όπου παρατηρούνται κουνουπίδια. Για καλύτερα αποτελέσματα. Τοποθετήστε περισσότερα σε διαφορετικά μέρη.

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd