Ποιο είναι το χαρακτηριστικό της πάνες μάρκας TOPONE;

- Feb 08, 2018-

Επιφανειακή επίστρωση.Περιλαμβάνει την επιφάνεια του μη υφασμένου.Αντίσωμα σύμφωνα με το ύφασμα ύδατος.Το σημαντικότερο μέρος αυτού του μέρους είναι να βελτιωθεί ο βαθμός της ικανότητας αναπνοής μέσα στην πάνα.Ως έτσι ώστε η υγρασία και η θερμότητα του σώματος που εκπέμπονται μπορούν να εκκενωθούν σε χρόνος.

 

Baby diaper


Απορροφητικός πυρήνας. Συμπεριλαμβανομένου του χαρτοπολτού, των πολυμερών υλικών, του στρώματος εκτροπής, της σύνθεσης υγρού χαρτιού. Αυτή η στρώση χρησιμοποιείται κυρίως για γρήγορη απορρόφηση. Αποσπάστε και αποθηκεύστε ούρα. Το εσωτερικό υλικό καθορίζει άμεσα την ποσότητα απορρόφησης νερού. Αυτό το στρώμα είναι μια επισκόπηση της ποιότητας των πάνες.

Μαγική ταινία με μέση.Αποτελεσματικά επαναλαμβανόμενη πάστα.Ακόμη και αν το μωρό πήδηξε.Αλλά δεν θα πέσει. Έχει επίσης σχέδιο στεγανότητας για να εμποδίσει το μωρό να αποβάλλει ούρα.


Baby diaper


Η παντό παντελή υφασμάτινη πάνα Topone είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που υιοθετεί τη διεθνή τεχνολογία στην παραγωγή της. Η παραγωγή είναι διατεταγμένη σε κλειστό και χωρίς σκόνη φυτό, διατηρώντας έτσι τις πάνες φιλικές προς το περιβάλλον και ασφαλείς για τη χρήση του μωρού. Οι πάνες έχουν πολλά χαρακτηριστικά όπως:

1. Υπεραπορροφητικό στρώμα.

2. Μπλε στρώμα ADL.

3. Επαναχρησιμοποιήσιμη μαγική ταινία.

4. Δομή προστασίας από διαρροές 360⁰.

5. Ένδειξη υγρασίας.


Baby diaper

 

Ειδοποίηση

Απόρριψη αναλώσιμων: Πριν πετάξετε μια χρησιμοποιημένη πάνα, αδειάστε τα περιεχόμενα στην τουαλέτα, τυλίξτε την πάνα καλά και ρίξτε τα στα σκουπίδια. Μην ξεπλύνετε την πάνα.

Πληροφορίες για την ασφάλεια των πάνες: Φυλάξτε τη συσκευασία μακριά από παιδιά και βρέφη. Αυτό το πακέτο ή ένα σχισμένο κομμάτι πάνας μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο πνιγμού ή ασφυξίας για το παιδί σας. Όπως κάθε κομμάτι ρούχων, οι πάνες είναι εύφλεκτες.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ:

A. Ανοίξτε την τυλιγμένη πάνα και κάντε την επίπεδη.

Β. Τοποθετήστε το μωρό στην πάνα προσαρμόζοντας τις ταινίες μπροστά.

C.Αφαιρέστε το προστατευτικό στεγανοποίησης προς τα κάτω προς τα έξω για να αποφύγετε τη διαρροή.


Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd

Ανατρέξτε στις συνδέσεις που σχετίζονται με το προϊόν:  


Απορροφητικές απορροφητικές απορροφητικές βρεφικές πάνες για βρέφη


Baby diaper