Τι αμφιβάλλεις για τις πάνες;

- Jan 04, 2021-


Τι αμφιβάλλεις για τις πάνες;


Είναι το μέγεθος της πάνας μια καλή επιλογή;

Σε γενικές γραμμές, Darling δίνεται η επιλογή των πανών που είναι κατάλληλες για το βάρος του μωρού της. Πάρα πολύ μεγάλα μοντέλα διαρροή ούρων εύκολα, πολύ μικρά μοντέλα, επειδή τα ούρα αριστερά περισσότερο από την ικανότητα των πάνες και να παράγουν διαρροή, και πάνες πολύ σφιχτό θα βλάψει αγάπη λεπτό δέρμα.


Baby diapers


Πόσο συχνά άλλαξε η αγάπη την πάνα του κατά τη διάρκεια της νύχτας;

Η μητέρα μπορεί σύμφωνα με τον εαυτό του μωρό ουρεί τη συχνότητα, καθώς και την επιλογή της πάνας απόφαση για την ποιότητα, πρέπει να επιλέξετε αυτό το είδος της ικανότητας απορρόφησης ισχυρή πάνα. Όταν ξυπνάς τη νύχτα, μπορείς να αγγίξεις την πάνα του μωρού σου. Αν είναι διογκωμένο, σημαίνει ότι χρειάζεσαι καινούργιο. Η μαμά και ο μπαμπάς έπρεπε να σηκωθούν και να αλλάξουν την πάνα του Ντάρλινγκ.


Baby diapers1

Η Αγάπη μου φορούσε την πάνα μόνο για μια στιγμή, και δεν κατούρησε πάνω της, την επόμενη μέρα μπορεί ακόμα να την χρησιμοποιήσει;

Καλύτερα να μην το δώσεις στην αγάπη μου. Η πάνα που φοριέται από το μωρό θα διατηρήσει τα βακτηρίδια στο δέρμα του, και μετά από να φορέσει ένα μέρος του προστατευτικού στρώματος της πάνας θα καταστραφεί, τα βακτηρίδια μπορούν εύκολα να αυξηθούν στην κορυφή. Γι' αυτό μην το χρησιμοποιήσεις ακόμα κι αν η Ντάρλινγκ δεν κατουρήσει μέσα.


Επιλέγοντας TOPONE σας δίνει την ειρήνη του μυαλού


TOPONE Baby diapers1.

TOPONE Baby diapers


Topone πάνες όχι μόνο στην εμφάνιση του σχεδιασμού, υλικό για να αφήσει τη μητέρα άνετα, να είστε σίγουροι, στη διαπερατότητα, απορρόφηση του νερού, ξηρή απόδοση είναι εξαιρετική. Και είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε το μωρό μπορεί να κινηθεί όπου θέλει, και η μαμά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αγάπη που έχει ένα κόκκινο πισινό ή οτιδήποτε άλλο, είναι μια πάνα που βάζει πραγματικά το μυαλό της αγάπης άνετα και η μαμά και ο μπαμπάς άνετα.


Αν σας ενδιαφέρει, παρακαλώ αφήστε το μήνυμα σε εμάς. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να συνεργασία μαζί σας στο μέλλον. Ευχαριστώ.


Παρακαλούμε δώστε προσοχή στα νέα μας, Ενημέρωση

GuangZhou TOPONE Χημική Co, Ltd