Ποια μάρκα της παγίδας κατσαρίδων είναι εύκολο στη χρήση;

- Feb 08, 2018-

Topone μη τοξικές επαγγελματικές παγίδες δηλητηρίασης κατσαρίδων είναι πάντα ευπρόσδεκτες στις κατσαρίδες που επισκέπτονται με κολλώδη κόλλα και ωραία οσμή γι 'αυτούς. Μόλις έρχεται ποτέ να φύγει μέχρι να πεθάνει.

Είναι μη τοξικό, χωρίς ρύπανση, χωρίς ρύπανση, απλό και εύκολο στη χρήση. Χρησιμοποιείται ευρέως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, νοσοκομεία, βιομηχανία τροφίμων, πλοία, τρένα και άλλες ειδικές βιομηχανίες και κατοίκους.

cockroach trap

Χρήση

1.Αφαιρέστε παγίδες από το περιτύλιγμα και βάλτε το δόλωμα μέσα. Τοποθετήστε σε γωνίες, κατά μήκος τοίχων, κάτω από νιπτήρες, σε ντουλάπια ή πίσω από συσκευές όπου ζουν και κρύβονται κατσαρίδες και άλλα σκάνδαλα. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε παράθυρα ή δέντρα.

cockroach trap 

2. Αφήστε τρεις έως τέσσερις ημέρες για να εργαστείτε. Αν η παγίδα είναι κενή, μετακινηθείτε σε άλλη θέση. Δεδομένου ότι οι παγίδες θα περιέχουν έντομα, τα παιδιά δεν πρέπει να τα χειρίζονται.

cockroach trap

3. Όταν η παγίδα είναι γεμάτη, πατήστε την παγίδα. Απορρίψτε τα σκουπίδια όταν έχουν γεμίσει και οι δύο πλευρές.


Σημειώσεις

1. Αποφύγετε την άμεση έκθεση στο ηλιακό φως και το νερό για καλό αποτέλεσμα. Εάν το σπίτι κατσαρίδων βραχεί, στεγνώστε το πριν τη χρήση.

2.Χρησιμοποιήστε βενζίνη και στη συνέχεια καθαριστικό για να αφαιρέσετε την κόλλα από ρούχα ή άλλα αντικείμενα σε περίπτωση επαφής τους με την κόλλα.


cockroach trap

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd

Ανατρέξτε στις συνδέσεις που σχετίζονται με το προϊόν:  


Topone μη τοξικές μεγάλες γερμανικές παγίδες Roach


cockroach trap