Ποια μάρκα παιδικής πάνας είναι καλή;

- Jan 13, 2018-


Εξωτερικός

Νο.1: Το μέγεθος πρέπει να είναι σύμφωνο με το σχήμα του σώματος του μωρού. Το μέγεθος της πάνας μπορεί να χωριστεί σε νεογέννητα, μικρά, μεσαία, μεγάλα, μεγάλα και άλλα πέντε είδη. Οι γονείς πρέπει να δώσουν προσοχή στο αν το σώμα σχήμα του μωρού. Ειδικά η στεγανότητα των ποδιών και της μέσης δεν μπορεί να συσφιχτεί. Διαφορετικά θα βλάψει το δέρμα του μωρού. Υπενθυμίστε στη μαμά ότι το μέγεθος της πάνας δεν είναι μερικές φορές ακριβώς το ίδιο. Και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις διαφορετικές μάρκες κατασκευαστών. Έτσι, οι γονείς ίσως επιθυμούν να ανατρέξουν στον αριθμό που σημειώνεται στην εξωτερική πλευρά της συσκευασίας.


Baby diaper


Νο.2: Σχεδιασμός στεγανότητας για να εμποδίσει το μωρό να αποβάλλει ούρα. Όταν πολλά ούρα μωρών.Ακόμα και άλλαξε την πάνα. Ο ουρίνης μπορεί επίσης να διαρρεύσει και από τις δύο πλευρές. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο βρώμικα μωρό εσώρουχα.Baby θα είναι λόγω του άβολα κλάμα. Σχεδιασμός στεγανότητας της πάνας που ανασηκώνεται μέσα από τις γούρνες του μηρού και τα περιλαίμια της μέσης. Όταν το μωρό είναι πάρα πολλά ούρα μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά τη διαρροή.


Baby diaper

Νο.3: Η λειτουργία κόλλας είναι καλύτερη. Όταν χρησιμοποιείτε την κόλλα για να μπορέσετε να κλείσετε την πάνα. Και αφού η αφαιρεθείσα πάνα μπορεί ακόμα να επικολλήσει. Ακόμα κι αν το μωρό πήδηξε. Δεν θα χαλαρώσει ή θα πέσει.


Baby diaper


Εσωτερικός

Νο.1: Οι πάνες πρέπει να είναι μαλακές. Δεν προκαλούν αλλεργίες. Περιλαμβάνονται συστατικά φροντίδας του δέρματος. Δεδομένου ότι το δέρμα του μωρού είναι πολύ λεπτό, το πάχος του μόνο ένα δέκατο του δέρματος ενηλίκων. Ειδικά η επιδερμίδα είναι πολύ λεπτή. Οι ίνες κολλαγόνου είναι λιγότερες. Έτσι η έλλειψη ευελιξίας.Κατάλληλα κατεστραμμένο από την τριβή. Συνδυάζεται με την ανοσία Η λειτουργία του συστήματος δεν έχει αναπτυχθεί καλά.Η αντίσταση είναι αδύναμη.Ως εκ τούτου, η επαφή με την επιφάνεια βρεφικών δερμάτων βρεφικών δερμάτων πρέπει να είναι μαλακή και άνετη. Συμπεριλαμβανομένης της τεντώνοντας τη μέση, επίσης να ληφθούν υπόψη. Το οποίο δεν περιέχει ερεθιστικά συστατικά. Δεν θα προκαλέσει ερεθισμό τριβής στα βρέφη και δεν θα προκαλέσει δερματικές αλλεργίες.


Baby diaper

Νο.2: Οι πάνες έχουν υπερβολική απορροφητικότητα. Ο μεταβολισμός του μωρού είναι πολύ δραστήριος. Ειδικά ο μεταβολισμός του νερού. Συνδυάζεται με την ουροδόχο κύστη και το μικρό. Έτσι πολλές φορές την ημέρα για να ουρήσει και το νεότερο. Ο περισσότερος αριθμός ούρων. Αν η φροντίδα δεν είναι έγκαιρη, οι γλουτοί του μωρού συχνά σε υγρή κατάσταση.


Baby diaper

Νο.3: Επιλέξτε πάνες που αναπνέουν.Όπως οι πόροι του ιδρώτα του μωρού ιδρώνουν πόρους μόνο ενήλικες 1/2 μεγάλες ή ακόμα μικρότερες. Αν και η περιοχή του δέρματος είναι πολύ μικρότερη από τους ενήλικες. Αλλά η ποσότητα της εφίδρωσης και οι ενήλικες είναι σχεδόν οι ίδιες.


Baby diaper

Έτσι, τώρα ξέρετε τι μάρκα πάνας για να διαλέξετε είναι καλό για το μωρό σας.


Baby diaper


Παρακαλούμε προσέξτε τα νέα και τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd


Ανατρέξτε στις συνδέσεις που σχετίζονται με το προϊόν:


Υψηλής απορρόφησης βιοαποικοδομήσιμες μίας χρήσης νεογέννητες πάνες υφασμάτων


photobank (49)_副本.jpg