Χρησιμοποιήστε αερολύματα εντομοκτόνων πριν και μετά από τα τέσσερα όχι

- Sep 26, 2017-

Δεδομένου ότι οποιοδήποτε παρασιτοκτόνο στο ανθρώπινο σώμα έχει κάποια τοξικότητα, χρησιμοποιείται ευρέως στα διεθνή πυρεθροειδή των εντομοκτόνων για την υγεία, το ανθρώπινο σώμα όπως η παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει τοξικότητα του νευρικού συστήματος, προκαλώντας ζάλη, κεφαλαλγία και άλλα συμπτώματα.

1, πριν από τον ψεκασμό ψεκασμού, πρέπει πρώτα πρώτα όλα τα τρόφιμα, το νερό, σφραγίδα ντουλαπιού, είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί μετά από τους ανθρώπους να τρώνε, για να αποφευχθεί η ρύπανση, αλλά και για το παιδί δεν μπορεί να τοποθετηθεί στη θέση των παιδιών.

2, θα πρέπει να προστατεύονται καλά, είναι καλύτερο να φοράτε ρούχα με μακριά μανίκια, να φοράτε μάσκες, για να αποτρέψετε το δέρμα ή αναπνευστική δηλητηρίαση.

3, μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά. Πολλοί άνθρωποι για να ενισχύσουν το εντομοκτόνο αποτέλεσμα και να αυξήσουν τη χρήση της δόσης, αλλά αυτό επίσης εύκολα να οδηγήσει σε δηλητηρίαση. Αν βρείτε μια οικογένεια ή παιδιά με ζάλη και ναυτία, θολή όραση, ερεθισμός του δέρματος και άλλα συμπτώματα, θα πρέπει να είναι έγκαιρη για να αφήσει τη χρήση του περιβάλλοντος των φυτοφαρμάκων, σοβαρή στο νοσοκομείο εγκαίρως.

4, επειδή το αεροζόλ εντομοκτόνου είναι ένα πακέτο πίεσης, έτσι ώστε να αποφεύγεται η βίαιη κρούση και το περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας. Επιπλέον, ορισμένα προϊόντα είναι η χρήση εύφλεκτης οργανικής ύλης ως διαλύτη, μην το ψεκάζετε στην πηγή πυρκαγιάς, για να αποφύγετε τον κίνδυνο.