Το TOPONE σας διδάσκει πώς να βάψετε αυτοκίνητα;

- Feb 21, 2019-

qtAAVlbREi_small


Παρασκευή

Εδώ είναι η λέξη για άλλη μια φορά: προετοιμασία. Γιατί η έμφαση σε αυτό το βήμα όταν μαθαίνεις πώς να ψεκάζεις το χρώμα σου; Ανεξάρτητα από τον τύπο της ζωγραφικής που κάνετε, η προετοιμασία του οχήματος για τη λήψη της νέας του απόχρωσης είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τον προσδιορισμό του τρόπου εμφάνισης του τελικού αποτελέσματος.


Demolition_Derby_Car


Αυτό σημαίνει την επένδυση του χρόνου στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Καθαρίζοντας σωστά το φύλλο μετάλλου και το πλαστικό του αυτοκινήτου σας.

Βγάλτε και καλύπτετε το κάλυμμα του αμαξώματος και το γυαλί για να αποφύγετε το σπρέι.

Χρησιμοποιώντας το σωστό αστάρι ψεκασμού.

 

tt (1)


Υγρό τρίψιμο

Προσθέστε μια δεύτερη στρώση αστάρι

Αυτό δεν περιλαμβάνει την αντιμετώπιση οποιασδήποτε σκουριάς που μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά μήκος του δρόμου. Θα πρέπει να αφαιρέσετε οποιεσδήποτε σκουριές - που θα μπορούσαν να αφήσουν μια τρύπα - και στη συνέχεια να συμπληρώσετε το πλαίσιο του αμαξώματος με ένα πληρωτικό υλικό, όπως το TOPONE, προκειμένου να επιτευχθούν ομαλά αποτελέσματα πριν από την προετοιμασία.

 

tt (3)


Σύντομες κτυπήσεις Εστίαση σε μικρές περιοχές

Η εκμάθηση πώς να ψεκάσετε το αυτοκίνητό σας σημαίνει ότι εστιάζετε στη ζωγραφική σε μικρές περιοχές αντί να επιχειρήσετε να κάνετε ολόκληρη την πλευρά ενός οχήματος - ή ολόκληρη την κουκούλα, για παράδειγμα - όλες μαζί. Η χρήση μικρών, επικαλυπτόμενων διαδρομών σε ένα μικρό μέρος του αυτοκινήτου θα σας δώσει τα πιο ομοιόμορφα αποτελέσματα και θα σας βοηθήσει επίσης να αποφύγετε το αναπόφευκτο φράξιμο του ακροφυσίου που προέρχεται από το ψεκασμό βαφής από ένα κουτί για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε οριζόντιες κινήσεις αντί για κάθετες και να διατηρείτε τα παλτά λεπτά. Είναι καλύτερα να έχετε πολλά λεπτές παλτά από ένα ή δύο παχιά παλτά, και επίσης αποφεύγει τρεξίματα ή στάγματα στο χρώμα.

 

tt (2)


Υγρή άμμος, τότε καθαρή

Για να διατηρήσετε το χρώμα της εργασίας του χρώματος και για να αποφύγετε την εξασθένιση, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα σαφές παλτό που μπορεί να το προστατεύσει από το φως του ήλιου. Ωστόσο, προτού ψεκαστείτε με καθαρό παλτό, θα χρειαστεί να ξαναγυρίσετε το χρώμα σας ξανά για να εξομαλύνετε όσο το δυνατόν περισσότερο το χρώμα και να απομακρύνετε τυχόν επιφανειακές ατέλειες, υψηλές / χαμηλές κηλίδες ή φλούδα πορτοκαλιού. κατά την εκκίνηση, είναι συχνά η διαφορά ανάμεσα σε μια αξιοπρεπή εργασία χρωμάτων και σε μία που προφανώς βγήκε από ένα δοχείο ψεκασμού.

 

t


Περάστε όσο χρόνο χρειάζεστε για αυτό το τελευταίο βήμα και θα έχετε την ισχυρότερη πιθανότητα να τραβήξετε μια εργασία ψεκασμού που φαίνεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο εργοστάσιο.

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd