Υπάρχουν και άλλες χρήσεις για το φύλλο πλυντηρίων. Γνωρίζεις?

- May 05, 2018-

Το πλυντήριο ρούχων είναι ένα νέο είδος πλυντηρίου. Αλλαγές στη μορφή των προηγούμενων προϊόντων πλύσης, το νερό είναι διαλυτό, εξοικονόμηση νερού, εύκολο στην αποθήκευση, εύκολο στη χρήση, καθαρό και καθαρό, χωρίς φθορισμού παράγοντα, ουδέτερο χέρι χωρίς φώσφορο, σάρωσε σταδιακά την ευρωπαϊκή αγορά, να γίνει μια νέα γενιά προϊόντα πλύσης, είναι ένα ουδέτερο συνθετικό απορρυπαντικό.


3_副本.jpg


Πλύσιμο στο χέρι: Εάν πλένεται με το χέρι, ρίξτε το σε καθαρό νερό. Στεγνώστε σε ένα πλυντήριο, απολαύστε 3 λεπτά. Μπορείτε να ξεκινήσετε το πλύσιμο.

Πλυντήριο: βάλτε βρώμικα ρούχα, βάλτε τα κομμάτια του πλυντηρίου στο κουτί πλυντηρίου, μπορείτε να απολαύσετε για 20 λεπτά πριν ξεκινήσετε το πλύσιμο.

 

Τα πλυντήρια ρούχων χρησιμοποιούνται μόνο για την πλύση ρούχων; Η απάντηση είναι όχι, λοιπόν, τι άλλο μπορεί να κάνει το πλυντήριο εκτός από το πλύσιμο ρούχων;


QQ图片20180414142917_副本.jpg

1. Καθαρίστε το δάπεδο


微信图片_20180503145232.jpg


Το ξύλινο δάπεδο στο σπίτι είναι πάντα μολυσμένο με διάφορα λάδια. Χρειάζεται μόνο να λειώσει το φιλμ στο νερό, στη συνέχεια να το ψεκάσει στο ξύλινο πάτωμα, και στη συνέχεια η σφουγγαρίστρα χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει το επίμονο λάδι.


2.Καθαρισμός του μπάνιου


微信图片_20180503145318.jpg


Ο καθαρισμός τουαλέτας είναι πάντα χρονοβόρος και επίπονος, αντιμετωπίζει επίμονα λεκέδες, μπορεί να δοκιμάσει νερό πλύσης, περισσότερο από το επαγγελματικό απορρυπαντικό χρησιμοποιείται επίσης, λεπτά αφήστε την τουαλέτα να φανεί νέα!


3.Παζάριση και προστασία κατά της φθοράς


微信图片_20180503145506.jpg


Όταν φοράτε ένα βραχιόλι, μπορείτε να βλάψετε το δέρμα σας όταν δεν είστε προσεκτικοί. Εφαρμόστε την κατάλληλη ποσότητα νερού πλυσίματος στο πίσω μέρος του χεριού σας, φορέστε το, ζυμώστε το για μερικές φορές και στη συνέχεια φορέστε το, χτυπώντας απαλά το κόσμημα.

 

Το φύλλο πλυντηρίων είναι τόσο χρήσιμο. Ας το χρησιμοποιήσουμε με τους φίλους μας.


2_副本.jpg

ECO-FRIENDLY - βιοδιασπώμενο με φυσικό φυτικό τύπο.

Αφού πλύνετε τα ρούχα σας, θα αισθάνονται εξαιρετικά μαλακά.

 

DEEP CLEAN - Ενεργοποιεί την υψηλότερη απόδοση απορρυπαντικότητας και φρεσκάδας. Χρησιμοποιώντας το Amino Acid Surfactant πραγματοποιείται παραδοσιακή ερεθιστική επιφανειοδραστική ουσία. Μπορεί να διεισδύσει βαθιά στα υφάσματα, να καθαρίσει τους σκληρούς λεκέδες που έχουν ρίζες στα ρούχα, να επιστρέψει καθαρά και φωτεινά ρούχα σε εσάς.

 

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ - Διαμορφωμένο με αμινοξέα, φυτικά εκχυλίσματα, κάνουν λιγότερο βλάβη στο δέρμα και το περιβάλλον. Δεν είναι τοξικό, χωρίς φώσφορο, δεν φθορίζον λαμπρυντικό.

 

TRAVEL - Ελαφρύ και συμπαγές. Τέλειο μέγεθος για ταξίδια. Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί χωρίς πλυντήριο ρούχων.

KID FRIENDLY - Πολύ ασφαλέστερο από τα λοβό.

Long Perfume Perfume - Προστιθέμενο με αρώματα μπουκέτου, κάνει την ημέρα σας περιτριγυρισμένη από λουλούδια

Κατάλληλο για βρεφικά ρούχα, εγκύους, ηλικιωμένους ......

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας . Ενημέρωση!!!


 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd