Ο τύπος του αερολύματος

- Sep 26, 2017-

1. Αερολυμάτων αέρα

Χώρου αεροζόλ είναι σχεδιασμένα για χώρο υδροβολή. Για παράδειγμα: χώρος να σκοτώσει κουνούπι αερολυμάτων, αεροζόλ απολυμαντικό χώρου, air αποσμητικό σπρέι, φρέσκο Αερολυμάτων αέρα χώρο ναρκωτικά ανοσοποιητικό εισπνοή αερολυμάτων και ούτω καθεξής. Που απαιτούν τα σωματίδια να εκτοξευθούν πολύ λεπτή, μπορεί να ανασταλεί στον αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να επιτευχθεί αυτό, τα αεροζόλ που περιέχονται στο χώρο περιέχει περισσότερες προωθητήριο από ό, τι τα άλλα αερολύματα.

2 επιφάνεια με αεροζόλ

Αυτό το σπρέι είναι σχεδιασμένο να Ψεκάστε την επιφάνεια του αντικειμένου. Για παράδειγμα: να σκοτώσει το έντομο εντομοκτόνο εδάφους αερολυμάτων, τα οποία έχουν σκοτωθεί μέλισσα αερολύματα, σκοτώσει τα μυρμήγκια αερολύματα, σκώροι αερολυμάτων, ωίδιο αερολυμάτων. Σπρέι μαλλιών, ομίχλη αερίου κεφάλι λάδι, αεροζόλ άρωμα, δερματολογία και τραυματισμό με αεροζόλ ιατρική, χειρουργική και εγκαύματα με αερολύματα και ούτω καθεξής. Αυτό αερολυμάτων εκτινάσσονται αιωρούμενων σωματιδίων είναι παχύτερα από το χώρο. Μετά τον ψεκασμό, το να επικοινωνήσετε απευθείας με την επιφάνεια (μη-χώρου) όπου ψεκάζεται, δεδομένου ότι το προωθητήριο εκτοξεύσεις είναι αεριοποιημένο αμέσως προτού να είναι εκτεθειμένοι στην επιφάνεια ή να είναι σε επαφή με την επιφάνεια, αφήνοντας μόνο την επιφάνεια από ένα στρώμα του υγρού φιλμ. Επειδή η σύνθεση του υγρού είναι παχύτερο, το προωθητήριο αποτελείται από πτητικές μεικτής αερίου με διαφορετικό σημείο βρασμού. Η επιφάνεια του ψεκασμού δεν απαιτείται να είναι μια χαρά, οπότε το ποσό του προωθητικού μπορεί να είναι λιγότερο.

3. αφρού αερολύματος

Το αφρισμένο αερολυμάτων είναι ένα υγρό μόριο αλλά ένας αφρός. Για παράδειγμα: μαλλιά στεγνό καθάρισμα με αερολύματα, μαλλιά με δέρμα φροντίδα μους μους, μους αντηλιακό, οδοντόπαστα αεροζόλ, χέρι sanitizer και κάποια δερματολογία αφρού ιατρική αερολυμάτων και ούτω καθεξής. Η διαφορά μεταξύ του τύπου αφρού και τα άλλα αερολύματα είναι ότι το προωθητικό είναι γαλακτωματοποιημένα από το διάλυµα (διαμόρφωση), διαμορφώνοντας ένα γαλάκτωμα. Όταν το γαλάκτωμα ψεκάζεται μέσω της βαλβίδας, το υλικό συγκόλλησης είναι περιτριγυρισμένο από την άμεση επέκταση και αεριοποίηση, έτσι ώστε το γαλάκτωμα σε κατάσταση φούσκα. Η συνοχή του αφρού μπορεί να ελέγχεται σύμφωνα με τον τύπο: το στοιχείο ελέγχου μπορεί επίσης να είναι το ποσό των προωθητικό προς έλεγχο, και περισσότερο είναι σπάνια, το λιγότερο είναι μια κατάρα, που περιέχουν ένα ορισμένο ποσό των προωθητικό μπορεί να παράγει ένα αποτέλεσμα καλό αφρό.

4. σκόνη αεροζόλ

Το αερόλυμα περιέχει στερεά λεπτή σκόνη που διασπείρονται σε το προωθητήριο, το σχηματισμό του σχετικά σταθερή ανάρτηση. Όταν χρησιμοποιείται, ανοίγει η βαλβίδα αερολυμάτων να προκαλέσει αναταράξεις του υλικού στο δοχείο αεροζόλ και η λεπτή σκόνη που εξάγεται από το προωθητικό. Μετά το προωθητικό αεριοποίηση, θα παραμείνουν στο χώρο ή την επιφάνεια του σε σκόνη ή σε σκόνη? αερολύματα σε σκόνη που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι: ανθρώπινη εισπνοή σκόνης ιατρική αερολυμάτων, αιμοστατική αερολυμάτων, εξωτερική σκόνη ομίχλη και ταλκ, κνησμός σε σκόνη, σκόνη beriberi, μασχάλη σε σκόνη και άλλες αερολύματα.