Το κόλπο για να απαλλαγούμε από κατσαρίδες.

- Mar 02, 2019-

Υπάρχει ένα ρητό που μου αρέσει - Αν ο πυρηνικός πόλεμος ποτέ κατέλυσε τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη όπως τον ξέρουμε, μόνο ο Keith Richards και οι κατσαρίδες θα επιβιώσουν.

Είναι αστείο, αλλά χτυπά στο σπίτι ένα πολύ αληθινό σημείο σχετικά με την ανθεκτικότητα των κατσαρίδων και την ικανότητα να επιβιώσουν ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. Για παράδειγμα, αφού οι Ηνωμένες Πολιτείες βομβάρδιζαν την Ιαπωνία το 1945, αναφέρθηκαν αναφορές ότι οι κατσαρίδες ήταν μεταξύ των μόνο επιζώντων της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι.

Λίγο πιο κοντά στο σπίτι, είναι γνωστό ότι οι κατσαρίδες μπορούν να επιβιώσουν σε απόλυτα τρελές συνθήκες - Μπορούν ακόμη και να ζήσουν χωρίς κεφάλι.

Τι σημαίνει αυτό για την σχεδόν αιώνια προσπάθεια των ανθρώπων να βγάλουν κατσαρίδες από σπίτια και άλλα κτίρια; Έχουν οι κροκόδειλοι κερδίσει τον αγώνα; Όχι! Δεν θα νικήσουμε. Αντίθετα, θα συντρίψουμε αυτά τα μικρά έντομα με ...

 

 

Αυτό το τέχνασμα θα απαιτήσει τα ακόλουθα στοιχεία:

Ένα μπολ, ένα πιρούνι, 100% βορικό οξύ, ζάχαρη, αυγά

Κατ 'αρχάς, θα θέλετε να βράσετε τα αυγά για 12-15 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το κέλυφος. Να είστε προσεκτικοί, θα είναι ζεστοί!

Στη συνέχεια, αφαιρέστε τους κρόκους. Βάλτε τα σε ένα ξεχωριστό δοχείο. Είναι αυτά που θα αναμείξετε με το βορικό οξύ. Απορρίψτε τα λευκά. Ανακατέψτε τους κρόκους με το βορικό οξύ. (Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε συνολικά 2,5 oz βορικού οξέος για αυτή τη συνταγή.)

Στη συνέχεια, προσθέστε μεταξύ μισό φλιτζάνι και ένα πλήρες φλιτζάνι ζάχαρη - αυτό θα βοηθήσει με τη συνοχή του τελικού προϊόντος. Συνεχίστε να προσθέτετε ζάχαρη έως ότου δεν είναι πλέον οδυνηρή. Θέλετε να είναι σαν ζεστό παιχνίδι.

Με την ευκαιρία, μην ανησυχείτε - Αυτή η ουσία είναι απολύτως ασφαλής για να αγγίξετε και να χειριστείτε. Εάν όμως έχετε περίεργα παιδιά ή κατοικίδια ζώα, σας συνιστώ να είστε προσεκτικοί σχετικά με το πού αφήνετε αυτό, καθώς, αν και είναι ασφαλές να αγγίξετε, ασφαλώς δεν είναι ασφαλές να βάζετε στο στόμα σας.

Αφού αποκτήσετε τη συνεκτικότητα της ζύμης, διαμορφώστε το μείγμα σε μπάλες και τοποθετήστε τα γύρω από το σπίτι σας. Βάλτε τα παντού - ντουλάπια κουζίνας, ράφια και ντουλάπες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο μπάνιο, καθώς αυτό είναι ένα σημείο των σπιτιών σας αγάπη γιατί είναι υγρό και συνήθως σκοτάδι.

Μόλις διαδώσετε τα όπλα της καταστροφής του roach γύρω από το σπίτι σας, περιμένετε.

 

u=3282685000,84123412&fm=26&gp=0


Αυτή τη στιγμή, δόλωμα κατσαρίδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει κατσαρίδες.

Χρησιμοποιήστε δόλωμα κατσαρίδων για να σκοτώσετε κατσαρίδες. Η χρήση δόλωμα κατσαρίδων για να σκοτώσει κατσαρίδες είναι πιο αποτελεσματική μέθοδος θανάτωσης κατσαρίδων. Οι παρακάτω συνιστούσαν μερικά δείγματα φαρμάκων που μπορούν να καταστρέψουν αποτελεσματικά τις κατσαρίδες.

 

图片1

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

1.Περίοδος σούπερ, κρατήστε υγρό σε τρεις μήνες.

2.Η πραγματοποίηση είναι μεταξύ των κατσαρίδων, προκειμένου να σκοτώσει καλά

3.No ατμού, δεν δηλητήριο, δεν χάος.

 

Οδηγία χρήσης:

Αφαιρέστε ελαφρά το καπάκι και εγκαταστήστε το σωλήνα. Πιέστε το έμβολο ελαφρά.

Τοποθετήστε τις κουκίδες στις δραστηριότητες ροχαρίσματος ή τις δορές με έναν τρόπο ένεσης.

Βάλτε τις γωνίες, τις τρύπες, στο εσωτερικό της ηλεκτρικής συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι κάθε κουκίδα έχει διάμετρο 5mm.

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd