Η Ελβετία αναπτύχθηκε σύμφωνα με το DNA της κατσαρίδας. Εφόσον χρησιμοποιείτε λίγο αυτό. Η κατσαρίδα όλα πεθαίνουν.

- Jul 26, 2018-

Αυτό θα πρέπει να είναι ανησυχία για τα 1.3 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Για αυτό έχουν υπάρξει για περισσότερα από 300 εκατομμύρια χρόνια, Ακόμη και το σπασμένο κεφάλι μπορεί να ζήσει 96 ώρες μαγικών ειδών. Πώς να σκοτώσει αποτελεσματικά τις κατσαρίδες;

 

timg (2).jpg 

Τρώνε τα πάντα, σέρνουν γύρω, τρώνε και τραβούν. Πάρε την οδοντόβουρτσα σου, κύπελλο. Μπορεί να πετάξει, θα πεθάνει, ζωτικότητα, γονιμότητα είναι σούπερ ισχυρή. Όπως ζεστό, υγρό, με πολλά κενά και υγρά μέρη. δωμάτια, κλπ.

 

timg (4).jpg

Τρώνε τα πάντα, σέρνουν γύρω, τρώνε και τραβούν. Πάρε την οδοντόβουρτσα σου, κύπελλο. Μπορεί να πετάξει, θα πεθάνει, ζωτικότητα, γονιμότητα είναι σούπερ ισχυρή. Όπως ζεστό, υγρό, με πολλά κενά και υγρά μέρη. δωμάτια, κλπ.


44.jpg 


Αν και σχεδόν ανίκητος, οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει ένα όπλο εναντίον του, ένα DNA προσελκυστικό ειδικά σχεδιασμένο για κατσαρίδες. Η γεύση της μητέρας, δεν μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας για να φάτε, μπορείτε να επιτύχετε ένα ρόλο στην καταστροφή μιας φωλιάς.

 

图片1.png

 


Χαρακτηριστικά

 

1. Προστασία του περιβάλλοντος, σκοτώστε επιστημονικά την κατσαρίδα: χρησιμοποιήστε φυσικά τρόφιμα που είναι σύγχρονα με κατσαρίδες και ακαταμάχητα για κατσαρίδες για να κάνετε το δόλωμα, μπορεί να προσελκύσει κάθε είδους κατσαρίδες σε όλο τον κόσμο. Δεν περιέχει φυτοφάρμακα.

2. Ισχυρή προσκόλληση: προσεκτικά σχεδιασμένη κόλλα για να βεβαιωθείτε ότι οι κατσαρίδες δεν μπορούν να διαφύγουν, η επιφάνεια της κόλλας είναι κυματιστή, όπως ακριβώς και το γαϊδουράκι στις κατσαρίδες.

3. Ισχυρή προσαρμοστικότητα: είτε η θερμοκρασία της κουζίνας είτε η αποθήκη ψυκτικής αποθήκης, η κόλλα μπορεί να διατηρήσει ισχυρή πρόσφυση μεταξύ 5 και 50 μοίρες. Δεν θα ρέει ούτε θα επηρεάζεται από το περιβάλλον.

4. Εύκολο στη χρήση: μπορεί να είναι ελεύθερο να ρυθμίζει το ύψος ανάλογα με τη χρήση. Δεν θα μολύνει τα τρόφιμα ούτε θα μολύνει το περιβάλλον.

5. Αδιάβροχο: ειδικά σχεδιασμένο αδιάβροχο χαρτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρό περιβάλλον.

6. Βολική και υγεία: απλά πετάξτε μακριά αφού έχετε πιάσει κατσαρίδες.

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd