Η αρχή των κουνουπιών πηνία

- Sep 26, 2017-

Είναι η εισπνοή του εντομοκτόνου (πυρεθρίνες) χαρτιού, τη χρήση του θερμού αέρα εξάτμισης των φυτοφαρμάκων, της γενικής αποτελεσματικότητας μπορεί να διατηρηθεί για 6 έως 8 ώρες.

Το μειονέκτημα είναι ότι όταν η χρήση του καλή αποτελεσματικότητα, μπορεί να υπάρξει «υπερβολική» του κινδύνου, αλλά 4-5 ώρες αργότερα, το φυτοφάρμακο πτητικές, το αποτέλεσμα είναι κακή, αντικουνουπικών επίδραση αποδυναμωθεί.

Η χρήση του τριχοειδούς αρχή, συνεχή θέρμανση η απελευθέρωση του εντομοκτόνο υλικό υγρής κουνουπιών πηνία, ακριβώς για να αναπληρώσετε τις ελλείψεις των σπειρών ηλεκτρικό κουνουπιών. Πηνία υγρό κουνουπιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, περίπου 60 ημέρες ή έτσι, ή ακόμη και τακτικές απελευθέρωση.

Μισή ώρα πριν πάτε για ύπνο, είναι ένας καλός χρόνος να χρησιμοποιούν ηλεκτρικό κουνουπιών πηνία. Όταν χρησιμοποιούνται πόρτες και παράθυρα κλειστά, άνθρωποι και τα κατοικίδια ζώα πρέπει να φύγετε.

Κουνούπι πηνία χωρίζονται σε ηλεκτρική ταινία κουνουπιών πηνία και ηλεκτρικό υγρό κουνουπιών πηνία δύο είδη, είναι η χρήση του θερμαντικού στοιχείου της θερμοστατική επίδρασης της αργής απελευθέρωσης των ναρκωτικών, πτητικό αέριο απωθητικό κουνουπιών.