Ο τέλειος συνδυασμός μεθόδου φρέσκου αέρα! --- Η εγκυκλοπαίδεια TOPONE

- Nov 18, 2017-

Εάν θέλετε να έχετε ένα περιβάλλον καθαρού αέρα, μπορείτε να ξεκινήσετε με τα πράσινα φυτά. Αλλά χρειάζεστε ένα μπουκάλι αποσμητικό αέρα για να είναι πιο τέλεια.


1. Αλόη βέρα. Η Aloe Vera όχι μόνο έχει τον ρόλο της κοσμετολογίας, αλλά και τον ρόλο του καθαρισμού του αέρα. Τοποθετήστε ένα μπολ με αλόη στο δωμάτιο για να απορροφήσετε αποτελεσματικά τις οσμές στον αέρα.

timg_副本.jpg


2.Sansevieria trifasciata Prain. Το Sansevieria trifasciata Prain είναι ένα φυσικό αποσμητικό που αφαιρεί επιβλαβείς ουσίες από τον αέρα. Ιδανικό για νέο σπίτι μετά την ανακαίνιση.

timg (3)_副本.jpg


3. Aglaia odorata Lour. Το Aglaia odorata Lour δεν είναι μόνο φρέσκο, αλλά μπορεί επίσης να απορροφήσει τον αέρα από επιβλαβείς ουσίες.

timg (4)_副本.jpg


4. Ivy League. Πολύ κατάλληλο για το κάπνισμα ανθρώπων. Επειδή μπορεί να απορροφήσει νικοτίνη και άλλα καρκινογόνα στον καπνό.

144336565_副本.jpg5. Cordvlinefruticosa. Το Cordvlinefruticosa δεν είναι μόνο όμορφο. Τα φύλλα του μπορούν να απορροφήσουν το τολουόλιο και άλλες τοξικές ουσίες και μπορούν να αποσυντεθούν .

timg (5)_副本.jpg

  Στη συνέχεια, μερικές φορές στο σπίτι, το αυτοκίνητο, το μπάνιο έχουν ιδιόμορφη   μυρωδιά.Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων θα εξετάσει τη χρήση αποσμητικό αέρα.Αλλά επίσης μερικά από τα συστατικά αποσμητικό αέρα είναι επιβλαβή για τα ανθρώπινα όντα και να μην χρησιμοποιούν.But Topone πιστεύει ότι αποσμητικά χώρου είναι μια αναγκαιότητα.Αλλά είναι σημαντικό να επιλέξετε ποιο αποσμητικό χώρου .

 

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αποσμητικών χώρου που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Ορισμένες μάρκες αποσμητικών μπορούν στην πραγματικότητα να προκαλέσουν περισσότερη βλάβη από ό, τι καλό.Αλλά γλυκιά αποσμητικά χώρου ονείρου είναι διαφορετικά, φρέσκα και κομψά και δεν κάνουν κακό για το σώμα. , Αλλά και από τον τεράστιο αριθμό των καταναλωτών.

350px 空气清新剂_副本.jpg

16pic_344129_b.jpg


Αποσμητικό χώρου:

1. Μπορεί να ονομάζεται αποσμητικό και αποτελεσματική αφαίρεση της οσμής κακή τουαλέτα.

2.It στέλνει μια φρέσκια αναπνοή. Οι άνθρωποι αισθάνονται ότι βρίσκονται στα πράσινα πεδία της φύσης.

3. Είναι συμπυκνωμένος τύπος. Μία φιάλη μπορεί να ψεκαστεί εκατοντάδες φορές.

timg (6)_副本_副本.jpg


Αποσμητικό χώρου αυτοκινήτου:

1. Είναι ο τρέχων καθαρισμός του περιβάλλοντος αέρα του αυτοκινήτου.

2. Είναι εύκολο στη μεταφορά, εύκολο στη χρήση και φτηνό.

3. Γίνεται η πρώτη επιλογή πολλών οδηγών και φίλων για τον καθαρισμό του αέρα μέσα στο αυτοκίνητο.

d4_副本.jpg Κατάλληλο για πολλές περιπτώσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε μια ποικιλία γεύσης ...

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Ch e mical Co, Ltd