Η πιο ολοκληρωμένη επιλογή για το πώς να αγοράσετε μαθήματα παιδικής πάνας .--- TOPONE γνώση

- Nov 25, 2017-

Μετά τη γέννηση ενός μωρού. Κάθε μαμά θα βιώσει μια ανήσυχη ζωή. Προκειμένου να δώσετε στο μωρό περισσότερη αγάπη και φροντίδα. Κάθε μητέρα πρέπει συχνά να γνωρίζει εκ των προτέρων όλα τα είδη των γνώσεων για τα προϊόντα μωρών, όπως οι πάνες μωρών ... Πώς να αγοράσετε καλύτερα; Ποιες είναι οι εκτιμήσεις κατά την αγορά; Η πιο ολοκληρωμένη επιλογή για το πώς να αγοράσετε μαθήματα παιδικής πάνας. Τον δώστε αμέσως.


Redocn_2013102612584037_副本.jpg


Όταν αγοράζετε πάνες μωρών. Αρχικά εξετάστε αυτά τα τέσσερα σημεία.

1. Μάρκα

Ο ευκολότερος τρόπος για να αγοράσετε πάνες μωρών είναι να αγοράσετε μια παιδική πάνα από μια αξιόπιστη μάρκα.


QQ图片20170313103135_爱奇艺_副本.jpg


Όπως TOPONE brand μωρό πάνα.Γιατί είναι έξοχο αναπνεύσιμο, διπλό εξαιρετικό ξηρό, Μαλακό και άνετο και ούτω καθεξής.

 

Έτσι πώς να επιλέξετε από μια σειρά από πάνες τύπου μέσης επιλέξτε τα αγαπημένα προϊόντα τους;


12+1纸尿裤实物展示(中文)_副本.jpg

IMG_0700_副本.jpg


2. Μαγική ταινία με μέση.

Αποτελεσματική επανάληψη πάστα.Ακόμα και αν το μωρό πήδηξε.Αλλά δεν θα πέσει. Έχει επίσης σχέδιο στεγανότητας για να εμποδίσει το μωρό να αποβάλλει ούρα.

3. Δείτε το μέγεθος της παιδικής πάνας.


photobank00_副本.jpg


Διαφορετικές μάρκες του ίδιου αριθμού των πάνες αντίστοιχο βάρος μπορεί επίσης να είναι διαφορετικές. Οι καλύτερες πριν από κάθε αγορά επιβεβαιώνονται επανειλημμένα. Μην αγοράζετε το λάθος ελαφρώς.

 

Ορισμένες μητέρες ρωτούν γιατί οι πάνες δεν είναι πάντοτε εύκολο να χρησιμοποιηθούν.

Σκηνή ένα: κόκκινη κώλο

Στα μάτια πολλών μαμάς. Το κόκκινο κώλο είναι το μοναδικό πρότυπο για να ελέγξετε αν η πάνα είναι καλή. Ωστόσο, ακόμη και οι καλύτερες πάνες θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθούν με τη σωστή μέθοδο χρήσης, αν το μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την ούρα δεν αντικατασταθεί.Red κώλο φυσικά θα επισκεφθείτε. Ως εκ τούτου, η καλύτερη μαμά κάθε 2-4 ώρες για το μωρό για να αλλάξετε το diaper.Urinary συχνά αλλάζουν γρήγορα.Με το poo αμέσως αλλάξει.


timg_副本.jpg


Καλύτερα να αγοράσετε μια κρέμα γλουτών. Μωρό λίγο κώλο για να μειώσει την επαφή με τις βρώμικες πάνες. Έτσι ώστε να μπορείτε να μειώσετε αποτελεσματικά την πιθανότητα του κόκκινου κώλο.

 

Σκηνή δύο: διαρροή ούρων


timg (1)_副本.jpg


Υπάρχουν τρεις πιθανές αιτίες διαρροής των ούρων: Πρώτον, περισσότερο ούρα. Το μωρό πρέπει να είναι πιο επιμελής για να αλλάξει την πάνα. Δεύτερον, ο αριθμός των ναυπηγείων είναι πολύ μεγάλος. Μπορεί να θεωρήσετε την αντικατάσταση των αυλών μικρότερο αριθμό. Τρίτον φοράει δεξιότητες.Ωστόσο, για να μάθουν Χρήση στεγανό άκρη!

 

Έτσι, το έχετε μάθει;

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd