Ο αγώνας των κατσαρίδων

- Jan 07, 2021-

ο αγώνας των κατσαρίδων


Πώς κάνει η δύναμη ζωής των μικρών ισχυρών; Ως ένα από τα κοινά παράσιτα, οι κατσαρίδες είναι καλοί στη διάδοση βακτηριακών ασθενειών. Είναι&# 39, ένας πόνος στο ASS. Αυτό είναι εντάξει. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την κουζίνα.

Μέθοδος 1

Καθαρίστε τακτικά την ακαταστασία της κουζίνας. Ο χώρος της κουζίνας είναι μικρός, γωνίες και γωνίες, λίγο απρόσεκτος μπορεί να συσσωρεύσει πολλά ηλιόλουστα, να διατηρεί την κουζίνα καθαρή στεγνή, να αποφεύγει την κατσαρίδα να σηκώσει κρυψώνα.

Μέθοδος δύο

Απωθητικό κατσαρίδας κρεμμυδιού. Η πιο ενοχλητική μυρωδιά των κατσαρίδων είναι τα κρεμμύδια. Εάν βάλετε ένα κουτί με φέτες κρεμμυδιών στο σπίτι, το COCKROACH θα φύγει αμέσως.

Μέθοδος τρία

Λέγεται ότι είναι ο πιο χρήσιμος τρόπος για να απαλλαγούμε από τις κατσαρίδες!

Guangzhou-Topone-Chemical-Co-Ltd- (5)

Guangzhou-Topone-Chemical-Co-Ltd- (3)

Αρχή της φυσικής θανάτωσης κατσαρίδων: μέσω του σπιτιού της κατσαρίδας χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία θέλγητρου, με μπαχαρικά, συστατικά και άλλη ολοκληρωμένη επεξεργασία, προηγμένος εξοπλισμός συμπιεσμένος, προσελκύστε κατσαρίδες από τις τέσσερις εισόδους για να ανεβείτε, όταν η κατσαρίδα χτυπήσει το σούπερ κόλλα κολλήσει δεν μπορεί να ξεφύγει!

Οι παραπάνω μέθοδοι είναι αβλαβείς και χωρίς ρύπανση, μην ανησυχείτε για τη ρύπανση σκεύη κουζίνας και επιτραπέζια σκεύη, πολύ κατάλληλα για την κατσαρίδα κουζίνας.


Δώστε προσοχή στα νέα μας, Ενημέρωση

GuangZhou TOPONE Chemical Co., Ltd.