Η σωστή χρήση ηλεκτρικού στρώματος κουνουπιών.

- Jan 20, 2018-

Τα TOPONE ηλεκτρικά αντιγραφικά κουνουπιέρες από τα κουνούπια είναι κατασκευασμένα από οικολογικά υλικά. Μπορεί να προσφέρει όλη την νύχτα αποτελεσματική προστασία από τα κουνούπια και τις μύγες.


Mosquito Mat

Mosquito Mat

Κατεύθυνση χρήσης :

Τοποθετήστε αυτό το προϊόν στο φύλλο θέρμανσης του ηλεκτρικού δολοφόνος κουνουπιών και στη συνέχεια ενεργοποιήστε την τροφοδοσία ρεύματος, η ενδεικτική λυχνία θα ανάψει για να δείξει ότι ο δολοφόνος κουνουπιών λειτουργεί ενώ χρησιμοποιείτε, δοκιμάστε να μειώσετε τον εξαερισμό στο δωμάτιο και τη θανάτωση των κουνούπι το ματ πρέπει να τοποθετείται στο χώρο λήψης · το αποτέλεσμα αυτού του προϊόντος είναι εντός 15 τετραγωνικών μέτρων · Κάθε ηλεκτρικό απορροφητικό κουνουπιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 12 ώρες · μπορείτε να αλλάξετε ένα νέο μαξιλάρι μετά το χρώμα του αρχικού φωτιστικού. αντικαθιστώντας, απλά εισάγετε ένα νέο στρώμα σε φύλλο θερμαντήρα, εν τω μεταξύ, το χρησιμοποιημένο θα βγει έξω.

 

Mosquito Mat

 

Προφυλάξεις:

Πλύνετε αμέσως το χέρι σας αφού έρθετε σε επαφή με το στρώμα θανάτωσης κουνουπιών, παρακαλούμε να το αποθηκεύσετε για να φτάσετε στο παιδί.

Μην αφήνετε να ρίχνετε οποιοδήποτε υγρό στο στρώμα θανάτωσης κουνουπιών.

Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν σε πολύ μικρό δωμάτιο, κρατήστε το δωμάτιο αεριζόμενο.

Τραβήξτε έξω το βύσμα του ηλεκτρικού δολοφόνος κουνουπιών εγκαίρως μετά τη χρήση.


Mosquito Mat

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd


Ανατρέξτε στις συνδέσεις που σχετίζονται με το προϊόν:


Eco-friendly ήσυχο ύπνο ηλεκτρικά μανιτάρια Repeller Killer Mats


Mosquito Mat