Το Cockroache δεν θέλει να εξαντληθεί από κόλλα παγίδευσης κατσαρίδων

- Mar 29, 2018-

Εύκολη χρήση παγίδων εντόμων. Συλλογή μεγάλων και μικρών κατσαρίδων όλων των ειδών. Επίσης για τα μυρμήγκια, τις αράχνες και άλλους επιβλαβείς οργανισμούς ελέγχου.Προπαγάγετε κατσαρίδες πεθαίνουν στο σπίτι και φυλή πολλά bacteria.Place στις γωνίες της κουζίνας, κρεβατοκάμαρα, ντουλάπι, καναπέ, γραφείο, εστιατόριο, γραφείο οπουδήποτε το roaches εμφανίζονται συχνά. φυτοφάρμακα, Δεν προκαλεί ερεθιστική μυρωδιά, φυσικά, με ασφάλεια και οικολογικό. Ιδανικό για το σπίτι με έγκυες γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους και κατοικίδια ζώα.

q (6)_副本.jpg

q (2)_副本.jpg


1. Παγίδες κατσαρίδων: Ιδανική για τη σύλληψη ενοχλητικών παρασίτων στο σπίτι, όπως κατσαρίδες, αράχνες, μυρμήγκια και άλλα σφάλματα.

2. Αποτελεσματική: Η επικάλυψη υψηλής ποιότητας με κόλλα εξασφαλίζει τη μακρόχρονη και ισχυρή πρόσφυση, αφού πιαστεί, ποτέ δεν ξεφύγει.

3. Ασφαλές: Κατασκευασμένο από μη τοξικό υλικό, Δεν χρειάζεστε ηλεκτρισμό ή ναρκωτικά, επιλύετε το πρόβλημά σας με ασφαλέστερο και οικολογικό τρόπο.

4. Πού να τοποθετήσετε: Οι γωνίες της κουζίνας, του υπονόμου, του ντουλαπιού, του ψυγείου, της αποθήκης, του μπάνιου και άλλων θέσεων που βρίσκονται συνήθως θα είναι πιο αποτελεσματικές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε

1. Ανοίξτε την παγίδα και αφαιρέστε το κάλυμμα του χαρτιού.

2. Τοποθετήστε το δόλωμα στη μεσαία ζώνη.

3. Διπλώστε την παγίδα και βάλτε την στο μέρος όπου βρίσκονται τα κατσαρίδα.

q (5)_副本.jpg 

Συμβουλές:

1. Τα ροδάκινα και οι αράχνες είναι έντομα που αγαπούν το σκοτάδι και είναι υγρό, φροντίστε να τοποθετήσετε τις παγίδες στις γωνίες και να αποφύγετε την άμεση ηλιοφάνεια.

2. Καθαρίστε την περιβάλλουσα περιοχή (όπως: υπολείμματα τροφών, πτώση νερού ή πετρέλαιο εκκίνησης) πριν τοποθετήσετε την παγίδα.

3. Σοκολάτα, ζάχαρη και μπισκότα είναι αυτά που τα κατσαρίδα δεν μπορούν να αντισταθούν, χρησιμοποιήστε τα ως δόλωμα μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

 

q (4)_副本.jpg 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd