Σας διδάσκει πώς να εμποδίσετε τους αρουραίους να εισέλθουν στο σπίτι σας.

- Aug 04, 2018-

Το ποντίκι είναι ένα πονηρό ζώο που μπορεί να βρει έναν τρόπο να εισέλθει στο σπίτι μέσα από μικρές σχισμές και τρύπες. Κάνουν φωλιές σε αχρησιμοποίητες γωνίες και μπορούν να επιβιώσουν σε ψίχουλα. Ίσως να μην παρατηρήσετε καν την παρουσία ενός ή δύο ποντικών στο σπίτι, αλλά αν δεν είστε αρκετά προσεκτικοί, μπορεί να καταλήξετε με ένα πρόβλημα με την καταστροφή. Το κλειδί για την αποτροπή της εισόδου των αρουραίων στο σπίτι είναι να εμποδίσουν την είσοδο στο σπίτι, να καθαρίσουν τα μέρη όπου τα ποντίκια επιθυμούν να φτιάξουν φωλιές και να αφαιρέσουν τις πηγές τροφίμων τους.

Μέθοδος 1: Αποκλεισμός της εισόδου στο σπίτι.


微信图片_20180803151610.jpg 

 

1. Κλείστε την πόρτα. Εάν αναπτύξετε τη συνήθεια του ανοίγματος της μπροστινής πόρτας ή της πόρτας του γκαράζ, το ποντίκι μπορεί να γλιστρήσει στο σπίτι όταν δεν τον προσέχετε. Το κλείσιμο της πόρτας θα εμποδίσει την είσοδο του ποντικιού. Οι αρουραίοι είναι οι πιο δραστήριοι τη νύχτα, οπότε είναι καλύτερο να μην αφήνετε την πόρτα ανοικτή όλη τη νύχτα. Εάν προτιμάτε να ανοίξετε την πόρτα το καλοκαίρι για να επιτρέψετε το αεράκι να φυσήξει μέσα στο σπίτι, εγκαταστήστε μια θύρα οθόνης για να αποτρέψετε την είσοδο του ποντικιού.


微信图片_20180803151702.jpg 

 

2.Καλώ το παράθυρο. Το ποντίκι είναι καλό στο crawling και μπορεί να εισέλθει στο σπίτι μέσα από το παράθυρο χωρίς καμία δυσκολία, ειδικά το παράθυρο του δεύτερου ορόφου. Διατηρείτε πάντα τα παράθυρα κλειστά ή τοποθετήστε γάζα. Εάν δεν έχετε ελέγξει τις οθόνες για μεγάλο χρονικό διάστημα, ελέγξτε τους γύρω από το σπίτι ένα προς ένα. Το παράθυρο οθόνης καταστρέφεται εύκολα μετά από μια χρονική περίοδο και οι τρύπες ή οι ρωγμές στο πλέγμα επιτρέπουν στο ποντίκι να εισέλθει. Εάν κάποια παράθυρα δεν μπορούν να κλείσουν ή υπάρχει κενό μεταξύ του παραθύρου και του πλαισίου, μπορείτε να αποκλείσετε το κενό με χαλύβδινο ή συρματόπλεγμα.


微信图片_20180803151806.jpg


Μέθοδος 2: Καθαρίστε το σπίτι


微信图片_20180803152012.jpg

 

1. Αφαιρέστε τα συντρίμμια από το σπίτι. Οι αρουραίοι προτιμούν τις ξεχασμένες γωνιές του υπόγειου χώρου, τα ερμάρια και τις αποθήκες.

2. Καθαρίστε το δάπεδο και καθαρίστε το χαλί με μια ηλεκτρική σκούπα. Το χυμένο υγρό, τα ψωμιά, η καθημερινή βρωμιά και τα συντρίμμια μπορούν όλα να προσελκύσουν αρουραίους. Το πάτωμα απολυμαίνεται κάθε εβδομάδα και το χαλί καθαρίζεται αρκετές φορές με μια ηλεκτρική σκούπα για να κάνει το σπίτι λιγότερο ελκυστικό για το ποντίκι.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε την παγίδα κόλλας του ποντικιού της μάρκας TOPONE.

 

Χαρακτηριστικά

1. Η συγκολλητική δύναμη της παγίδας gue είναι πολύ ισχυρή, το κολλημένο ποντίκι είναι δύσκολο να ξεφύγει.

2. Οικολογικό, υγιεινό και μη τοξικό, ειδικά κατάλληλο για εργοστάσια τροφίμων, εστιατόρια, αποθήκη τροφίμων, σπίτι, κλπ.

3. Το προϊόν αυτό δεν επηρεάζεται από το κλίμα, είναι κατάλληλο για κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο.

4. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, μη τοξικό και ακίνδυνο, χωρίς ρύπανση. Είναι μια νέα γενιά πράσινης προστασίας του περιβάλλοντος.

5. Ως νέα γενιά φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, δεν υπόκειται στην αλλαγή του κλίματος. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, μη τοξικό και ακίνδυνο.


图片1_副本.png

Πλεονέκτημα

1. Η παγίδα κόλλας του ποντικιού μπορεί να πετάξει τη μυρωδιά του φυστικοβούτυρου που είναι ένα από τα τρόφιμα που προτιμούν τα ποντίκια, μπορεί να προσελκύσει ποντίκι για να έρθει.

2. Είμαστε εργοστάσιο, ελέγχουμε αυστηρά την ποιότητα των πρώτων υλών, καθώς και κάθε διαδικασία παραγωγής.

3. OEM είναι αποδεκτή, ακόμη και μικρή παραγγελία ποσότητα είναι αποδεκτή, μπορούμε να κάνουμε το σχεδιασμό για τον πελάτη χωρίς επιπλέον χρέωση.


图片2_副本.png

 

Οδηγία χρήσης

 

1. Ανοίξτε προσεκτικά τη σανίδα και τοποθετήστε την επάνω όπου εμφανίζονται συνήθως οι αρουραίοι.

2. Βάλτε περισσότερες παγίδες αν το μέρος είναι μολυσμένο με αρουραίους. Τοποθετήστε το στο πάτωμα, εάν είναι απαραίτητο.

3. Για καλύτερη αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιήστε το με δόλωμα.

4. Απορρίψτε το μόλις πιάσετε τον αρουραίο ή επαναχρησιμοποιήσετε μετά την αφαίρεση του αρουραίου.

5. Σε περίπτωση που τυχόν τμήματα ή επιφάνειες του σώματος κολλήσουν στην κόλλα, σκουπίστε ή πλύντε με αλκοόλη.


图片3_副本.png


Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd