Καλοκαιρινός βοηθός απωθητικός κουνουπιών.

- Apr 03, 2018-

Αυτό το καλοκαίρι, Σας διδάσκουμε πώς να αντι-κουνούπι.

1. κρατήστε το δέρμα αναζωογονητικό

Αφού κάνετε μπάνιο το συντομότερο δυνατό μετά τον αθλητισμό, σκουπίστε τον ιδρώτα με χαρτοπετσέτα και μαντήλι στο χρόνο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε καλλυντικά

όπως το άρωμα το καλοκαίρι.


图片1_副本.png 


2. στη γωνία του τοίχου για να στεγνώσει το πορτοκαλί

Φλούδα πορτοκαλιού, φλούδα πορτοκαλιού, φύλλο perilla κ.λπ. μπορεί να στεγνώσει, να τοποθετηθεί σε γάζες ή κάλτσες, δεμένα με σχοινιά, κρεμασμένα στο σπίτι ή τοποθετημένα στη γωνία και το παράθυρο.


图片2_副本.png 


3. Καθαρίστε το νερό του εσωτερικού χώρου εγκαίρως

Τα κουνούπια μοιάζουν περισσότερο με νερό και όσοι αρέσουν στα φυτά τροφοδοτούν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να τροφοδοτήσουν τα φυτά για μια εκτεταμένη αλλαγή νερού. Πρέπει επίσης να καθαρίσουν το δίσκο κλιματισμού και τα λοβό στο κάτω μέρος της γλάστρας.


图片3_副本.png


4. Αποφύγετε τον χρόνο λειτουργίας των κουνουπιών

Η κορυφή της δραστηριότητας κουνουπιών είναι στις 9-10 π.μ. και στις 5-6 μ.μ., και προσπαθήστε να μην βουρτσίζετε γρασίδι ή θάμνους.


图片4_副本.png

5. να φορούν ρούχα ανοιχτού χρώματος

Είναι καλύτερο να φοράτε λευκά ή ανοιχτόχρωμα βαμβακερά ρούχα το καλοκαίρι, να προσπαθείτε να φορέσετε κάλτσες και να βουρτσίζετε εκ των προτέρων κουνουπιέρα.


图片5_副本.png

Ο πιο άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να απωθήσετε είναι να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρικό χαλί κουνούπι.


图片6.png

 

1. Δεν υπάρχει καθαρός καπνός και ανοιχτή φωτιά. Είναι ασφαλές, καθαρό και αποτελεσματικό.

2. Το υγρό κουνουπιέρικο απωθητικό διακόπτη θυμίαμα χρειάζεται εναλλαγή τροφοδοσίας καθημερινά, δεν χρειάζεται να προσθέσετε ή να αντικαταστήσετε.

Είναι εύκολο στη χρήση.

 

Περιέχει αποτελεσματικό συστατικό Esbiothrin 0,2%, μπορεί να απωθήσει αποτελεσματικά τα κουνούπια και η διαδικασία του είναι ομοιογενής.

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd