Η παγίδα κόλλας του ποντικιού δεν είναι η ίδια .--- Γνώση TOPONE

- Dec 08, 2017-

Παρακαλώ μαντέψτε ένα ζώο.

Μαύρα μαλλιά, μυτερά στόμα, και μια αηδιαστική ουρά, σώμα με βακτήρια, κλπ.

Μαντέψατε σωστά;

Ναι, αυτό είναι ένα ποντίκι.

Μην φοβάστε.TOPONE σας διδάξει πώς να πιάσει το ποντίκι.


photobank (58)_副本.jpg


Πρώτη ανάγκη να ετοιμάσετε μια διαφορετική παγίδα κόλλας ποντικιών, όπως η παγίδα κόλλας ποντικιού TOPONE.

TOPONE παγίδα κόλλα ποντικιών διαφορετικά πλεονεκτήματα:

Νο.1: Περιέχει ισχυρή κόλλα, υψηλή θερμοκρασία δεν ρέει, χαμηλή θερμοκρασία noncondensing.It μπορεί να διατηρήσει το μακροπρόθεσμο ιξώδες.Όταν χρησιμοποιείται μπορεί να σχεδιαστεί για πλακάκια, τύπου καναλιού, τύπου U, τριγωνικού τύπου.

No.2: Ασφάλεια προϊόντων και προστασία του περιβάλλοντος.Δεν περιέχει τοξίνες φάρμακα και ουσίες επιβλαβείς για τον άνθρωπο και τα ζώα, άγευστο άχρωμο.Αυτός είναι ένα πράσινο προϊόν.

No.3: Η γενική χρήση του τρωκτικού δηλητήριο αρουραίων, ο θάνατος του ποντικιού δεν μπορεί να βρεθεί στο χρόνο. Συχνά μυρίζει το βρωμάει να γνωρίζει τη θέση. Θα προκαλέσει εσωτερική ρύπανση και μικρόβια. Το κολλητικό ποντίκι του ποντικιού βασικά εξάλειψε αυτό το "φαινόμενο φρίκης".

No.4: Ανοίξτε το board stick ποντικιού, κολλώδες στρώμα από ισχυρή βλέννα κολλήσει πάνω, ενώ η απελευθέρωση του ποντικιού αγαπημένο φαγητό.


QQ图片20171208104657.jpg

Το TOPONE έχει σχεδιαστεί με τις ελκυστικές μυρωδιές των αρουραίων όπως το food.It έχει έναν ισχυρό πειρασμό για αρουραίους, την υγεία και μη τοξικό.Μπορείτε να είστε σίγουροι για τη χρήση.


photobank3.jpg

Οδηγίες:

1. Μπορείτε να παρατηρήσετε προσεκτικά το περιβάλλον που περιβάλλει. Και την αρχική κατανόηση του πεδίου των δραστηριοτήτων των αρουραίων και των οδών πεζοπορίας.

2. Η παγίδα κόλλας του ποντικιού απλώνεται οριζόντια στη δραστηριότητα του ποντικιού και στις διαδρομές περπατήματος. Μπορείτε επίσης να διπλώσετε σε ένα σωλήνα ή σε σχήμα U, σε ένα μικρό χώρο, όπως το χάσμα μεταξύ του ψυγείου και του τοίχου.

3. Η παγίδα κόλλας του ποντικιού έχει προσθέσει ένα ελκυστικό γεύσης φυστικιών. Όπως κολλώδες στην παγίδα κόλλας με ένα κέλυφος από φιστίκια, φιστίκια και άλλα καρύδια.


photobank.jpg


Συμβουλές:

1. Παρακαλώ κρατήστε καθαρό και στεγνώστε το δωμάτιο. Διαφορετικά, τα παπούτσια παγίδα παγίδα παγίδα με γκρίζα στρώση και water.It θα επηρεάσει την παγίδα κολλητική ποντίκι κόλλα, μπάνιο και άλλα μέρη.

2. Η διάρκεια της ημέρας είναι ενοχλητικό να τοποθετήσετε κολλώδες μέρος. Μπορείτε να πάρετε βάζετε τη νύχτα στρατηγική. Το βασικό δεν επηρεάζει την επίδραση της σύλληψης των ποντικών.

3.Αν κολλήσετε στα χέρια, στα δάπεδα ή σε άλλα αντικείμενα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάδι, το βερνίκι νυχιών ή το νερό μπανάνας και άλλους οργανικούς διαλύτες, και στη συνέχεια να καθαρίσετε σαπούνι.


Παρακαλούμε προσέξτε τα νέα και τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd


Ανατρέξτε στις συνδέσεις που σχετίζονται με το προϊόν:


Φυσικό σπίτι και εσωτερική χρήση Σανδαλόξυλο άρωμα μαύρο κουκούλα ελέγχου κουνουπιών


photobank (57)_副本.jpg