Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να κάνουν τα λευκά ρούχα να φαίνονται νέα.

- Oct 25, 2018-

Όταν τα λευκά ρούχα φοριούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα γίνουν κίτρινα, μαύρα και αμαυρωμένα. Πώς μπορεί να αναβιώσει;

 

timg


Κατ 'αρχάς, καθαρό τρόπο μπλέ μελάνι για να κάνετε μια λεκάνη με νερό, λίγες σταγόνες καθαρό μπλε μελάνι (όχι πάρα πολύ), συνήθως 3 με 5 σταγόνες, στη συνέχεια ανακατέψτε καλά, στη συνέχεια, βάλτε τα πλυμένα λευκά ρούχα στο νερό Τραβήξτε μερικά φορές και στεγνώστε το. Επειδή το μπλε μελάνι περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται σιδηρούχο σίδηρο, το μπλε μελάνι κάνει τα ρούχα πιο λευκά.

 

图片1

 

Δεύτερον, η μέθοδος πλυσίματος πλυμένου ρυζιού είναι αλκαλική και είναι πολύ κατάλληλη για τον καθαρισμό αντικειμένων, μπορεί να απομακρύνει το σμήγμα από το σαπουνόνερο και να συγκρίνεται με τη γενική βιομηχανική σκόνη πλύσης, η πλύση είναι μέτρια, η υφή είναι ήπια, παρενέργεια. Επιπλέον, πλύνετε το ρύζι Το νερό μπορεί να διαχωρίσει καλά τη βρωμιά, να πλύνει τα ανοιχτόχρωμα ρούχα με νερό από ρύζι πλύσης και να έχει ισχυρή ικανότητα απολύμανσης, που μπορεί να κρατήσει τα ρούχα φωτεινά και καθαρά. Μπορείτε να απορροφήσετε τα λευκά ρούχα στο νερό του ρυζιού για 10 λεπτά, στη συνέχεια να τα πλύνετε με σαπούνι για να φτιάξετε τα ρούχα λευκά και φρέσκα. Δεν είναι εύκολο να κίτρινο όταν τα λευκά ρούχα πλένονται συχνά με νερό από ρύζι.

 

图片2

 

Συνήθως τα ρούχα είναι βρώμικα και λεκέδες, πρέπει να καθαρίζονται εγκαίρως για να αποτρέψουν τα ρούχα να γίνουν κίτρινα και αποχρωματισμένα. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε το φύλλο πλυντηρίου TOPONE.

 


Το TOPONE μάρκα TOPONE είναι φτιαγμένο σε λεπτές φέτες εμφάνισης, καινοτόμο μόδα, η απόδοση είναι απλή και πρακτική. Η γρήγορη απολύμανση, που περιέχει πολλαπλά λειτουργούμενα επιφανειοδραστικά, έχει πολύ ομαλή επίδραση, τα πλυμένα ρούχα είναι αντιβακτηριακά, δεν κάνουν τα ρούχα να ξεθωριάζουν, λευκαντικό παράγοντα.

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd