Μαγικό πηνίο κουνουπιών

- Dec 18, 2019-

Μαγικό πηνίο κουνουπιών


Όπως επίσης γνωρίζει, τα πηνία κουνουπιών είναι κοινά προϊόντα στη ζωή μας, φυσικά, τα κουνούπια είναι επίσης κοινά ζώα στη ζωή μας.

Σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχει ένα είδος προϊόντων που μπορεί να σκοτώσει το κουνούπι. Αλλά υπάρχουν όλα τα είδη των στυλ. Αν θέλετε να αγοράσετε πηνίο κουνουπιών στη γραμμή, δεν ξέρετε ποιο είναι καλό στη ζωή μας, υπάρχει ένα είδος πηνίο κουνουπιών, κοιτάξτε την εικόνα.

Μπορείτε να το κάνετε ως φανάρι, το σχήμα είναι πολύ όμορφο, μπορείτε επίσης να το βάλετε στο μπουκάλι, είναι εύκολο να χωρίσει και να ανάψει, δεν ανησυχείτε ότι θα σπάσει κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας, επειδή είναι μη σπασμένο.

Φυσικό, φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, πηνίο κουνουπιών ινών ινών εγκαταστάσεων, TOPONE, αφήστε το αύριο σας να είναι καλύτερο.

Το μέγεθος είναι 14cm, 10 ενιαία πηνία σε μία τσάντα.

Μπορεί να σκοτώνει το κουνούπι και flg, η διάρκεια ζωής είναι 5 έτη, είναι κατάλληλο για την οικογένεια, το ξενοδοχείο, το εστιατόριο, το γραφείο, την κρεβατοκάμαρα και ούτω καθεξής. Εδώ είναι μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το πηνίο κουνουπιών.

未标题-1

Εάν ενδιαφέρεστε για το, μπορούμε να σας προσφέρουμε τα προϊόντα δειγμάτων για να ελέγξουμε, χαιρετίζουμε επίσης να έρθετε στο γραφείο μας για να συζητήσουμε τα προϊόντα.

Εάν υπάρχει οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με σε οποιοδήποτε tiem, θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες. Ευχαριστώ.


Παρακαλώ δώστε προσοχή τις γνώσεις μας, Ενημέρωση.

GuangZhou TOPONE Χημική Co., Led.