Χρησιμοποιεί τον έλεγχο κατσαρίδων υπολειμματική σπρέι ή τζελ δόλωμα;

- Jul 14, 2018-

Οι κατσαρίδες είναι φορέα κοινωνικής και νυκτόβια έντομα. Είναι ένα από τα πιο κοινά και προσαρμοστική παράσιτα στις πόλεις.


timg.jpgΥπολειμματική ψεκασμός είναι μία από τις μεθόδους ελέγχου που χρησιμοποιούνται συνήθως κατσαρίδα, το που μπορεί να λύσει τα προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά. Ωστόσο, θα υπάρχουν πολλές προκλήσεις εάν υπάρχουν μόνο υπολείμματα ψεκασμού. Για παράδειγμα, όταν εξυπηρετούν στα εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, και σε άλλα μέρη, ασφαλή και ευαίσθητα μέρη θα πρέπει να καλύπτονται για να αποφεύγεται η επαφή του φαρμάκου, αλλά είναι συχνά δύσκολο να το κάνουμε. Εάν ο υπολογιστής-πελάτης βλέπει τη διαδικασία, αυτό όχι μόνο να προκαλεί καταγγελίες, αλλά επίσης προκαλεί ανησυχίες για την ασφάλεια των τροφίμων.


timg (1).jpg


Η χρήση του υπολειπόμενου ψεκασμού είναι δύσκολο να πραγματοποιήσει την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των σύνθετων εξαρτημάτων. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα αντικείμενα μπροστά από το τμήμα της εικόνας θα πρέπει να το χειριστεί, θα έχετε πολλή προσπάθεια? Αν δεν πάρετε σε θέση, δεν θα μπορείτε να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.微信图片_20180712145849.jpg 


Χρήση κατσαρίδα δόλωμα είναι μια πολύ αποτελεσματική, ασφαλής και ελεγχόμενη μακρά κατσαρίδα μέθοδος που αναπτύχθηκε κατά την τελευταία δεκαετία, και χρησιμοποιείται ευρέως στις ανεπτυγμένες χώρες στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα, όλο και περισσότερες εταιρείες κινεζική PCO επίσης χρησιμοποιούν κατσαρίδα ζελέ δόλωμα να ασχοληθεί με τις κατσαρίδες. Εκτός από τα καλά αποτελέσματα, δεν θα ακόμη και επηρεάσει την κανονική επιχείρηση των πελατών. Κατσαρίδα εργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί στη διάρκεια της ημέρας, και PCO δεν χρειάζεται να εργαστείτε νυχτερινές βάρδιες.

33.jpg 

Μάρκα TOPONE κατσαρίδα δόλωμα χρησιμοποιείται για την πρόληψη κατσαρίδα. Το προϊόν αποτελείται από αρίστης ποιότητας πρώτη ύλη, υιοθετώντας πρόσφατη Διεθνής τεχνολογία και απασχολούν την τεχνολογία των προηγμένων κατασκευή. Έχει μια ισχυρή επίδραση κατά των κατσαρίδων, κουνούπια & μύγες, και δεν έχει καμία επιβλαβή επίδραση των ανθρώπων. Είναι εύκολα στη χρήση, επίσης το Kill-ταχύτητα είναι πολύ γρήγορα.


201801231124198698442.jpg

201801231130071539145.jpg 

201801231130206330623.jpg


Κατεύθυνση να χρησιμοποιήσετε:

1. Ανοίξτε έξω παγίδα.

2. Αποκολλήστε το χαρτί για να εκθέσει την κόλλα.

3. Διπλώστε ξανά παγίδα και πιέτα καρτέλα στην υποδοχή.

4. τοποθέτηση παγίδων στην γωνία στον τοίχο ή στις περιοχές όπου κατσαρίδες δραστηριότητα ή περιττώματα είναι συνήθως στίγματα, τέτοια όπως πίσω από το ψυγείο, κάτω από το νεροχύτη και κουζίνα, τον κάδο απορριμμάτων.

5. Μετακινήστε την παγίδα σε διαφορετική θέση, αν δεν κατσαρίδες είναι παγιδευμένοι.

6. για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε αρκετές παγίδες ταυτόχρονα σε διαφορετικές τοποθεσίες.

7. όταν οι παγίδες είναι πλήρης, ή μετά από 12 εβδομάδες, θέσει σε πλαστική σακούλα και απορρίψτε στα οικιακά απόβλητα και, στη συνέχεια, αντικαταστήστε το με φρέσκο παγίδες.

 

 

Παρακαλώ δώστε προσοχή σε γνώση μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd