Το καλοκαίρι, το σπίτι σας θα πρέπει να έχει αυτά τα φυτά για να εξαλείψει τα κουνούπια!

- May 10, 2018-

Όταν η καλοκαιρινή ζέστη έφτασε, νομίζετε ότι τα κουνούπια προέρχονται από το σπίτι; Η φύτευση μερικών φυτών στο σπίτι είναι μια λειτουργία απωθήσεως των κουνουπιών. Τα φυτά εκπέμπουν ιδιαίτερες οσμές από φύλλα ή λουλούδια για να εξοντώσουν τα κουνούπια. Το TOPONE θα μοιραστεί μαζί σας απωθητικά κουνουπιέρες!

Νο.1: Απαγορευτικό χλοοτάπητα


微信图片_20180509113627.jpg


Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ακούνε τα κουνούπια τακτικά. Κίτρινο απωθητικό γρασίδι, επιστημονικό όνομα: Geranium Geranium είναι ένα βότανο για πολλά χρόνια. Τα μικρά φύλλα του κορμού μπορεί να φτάσουν σε 1 μέτρο. Τα φύλλα είναι μπλε-πράσινου χρώματος, με απαλά φτερά. Το συναρπαστικό άρωμα είναι το επίκεντρο του απωθητικού των κουνουπιών.


微信图片_20180509114023.jpg

 

Νο.2 : Αγγίξτε το χορτάρι θυμιάματος

Αγγίξτε το θυμίαμα γρασίδι, Lamiaceae genipora φυτά, το δάχτυλο μετά το άγγιγμα (στα δάχτυλα) άρωμα και ευχάριστο, εξ ου και το όνομα "αγγίξτε το θυμίαμα γρασίδι." Το άγγιγμα του θυμιάματος είναι η ανάπτυξη των αμπέλων, τα φύλλα οβάλ, οδοντωτή άκρη, η αίσθηση του κρέατος, η επιφάνεια που καλύπτεται με λευκά μαλλιά.


微信图片_20180509114446.jpg


Νο.3: Νομισματοκοπείο

Νομισματοκοπείο, θα πρέπει να είμαστε οι πιο εξοικειωμένοι. Το έδαφος είναι το όνομα "Yindan grass" και είναι φυτό της οικογένειας labiata. Το όλο εργοστάσιο θα δώσει ένα δροσερό άρωμα. Όπως ένα άρωμα θυμίαμα, τα φύλλα είναι οδοντωτά, αλλά τα φύλλα είναι χαρτί και έχουν λιγότερα μαλλιά επιφάνειας από την αφή.


微信图片_20180509114711.jpg


Νο.4: Nepenthes

Το Nepenthes, ένας γενικός όρος για όλα τα είδη του γένους Nepenthes, είναι ένα τροπικό εντομοφάγο φυτό, επίσης γνωστό ως φυτό κανάτας, μπουκάλι νερό πιθήκου, ορτύκι πιθήκων, κλουβί χοιριδίων και ένα δοχείο Leigong.


微信图片_20180509115309.jpg


Καλύτερη χρήση σε συνδυασμό με σπρέι εντομοκτόνου


微信图片_20180509115445_副本.png


Το γλυκό οικόσιτο σπρέι εντομοκτόνου σπρέι ονείρου κατασκευάστηκε από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.Καλή μυρωδιά, χωρίς μόλυνση και αβλαβές για τους ανθρώπους και τα ζώα, μπορεί να απωθήσει την κατσαρίδα και τα έντομα που σέρνεται αμέσως, κλπ. Είναι κατάλληλο για χρήση στον κήπο, το σπίτι, το γραφείο. κλπ. Είναι διαθέσιμο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Το σπρέι είναι μια αναγκαιότητα για τη διασφάλιση της υγιεινής και της υγείας της σύγχρονης οικογενειακής ζωής. Αυτό το είδος παρέχει όλη την ημέρα προστασία από κατσαρίδες.

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!


 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd