Στους αρχαίους χρόνους, τα μωρά δεν πάνες. TOPONE σας είπε πώς οι αρχαίοι έκαναν TOPONE γνώσεις πληροφορικής---

- Dec 16, 2017-

Τώρα το μωρό μεγαλώνει σε μια εποχή της προηγμένης τεχνολογίας. Παντού, μπορεί να δει τις μίας χρήσης πάνες. Αλλά ελλείψει πάνες. Οι πάνες στους αρχαίους χρόνους, πώς να το μωρό κάνει κατούρημα;


QQ截图20171214113315_副本.png

Που προέρχονται από τη φύση

Μοντέρνα η μαμά για να αγοράσει τα προϊόντα μωρό. Και υποστηρίζοντας πάντα αγνό φυσικό. Έχετε δει πραγματικά αγνό φυσικό πάνες;

Στις αρχές των ανθρωπίνων όντων. Δεν υπάρχει η έννοια της χρήσης πάνες. Αρχαία ημέρες όταν παραγωγικότητα σχεδόν δεν ήταν διαθέσιμη, άτομα επικαλέστηκε τη φύση να επιβιώσουν. Όλοι έτρωγαν και χρησιμοποιούνται έγιναν της φύσης. Πάνες δεν είναι καμία εξαίρεση. Η αρχική πάνα είναι διπλωμένο χόρτο, βρύα, δέρματα ζώων, φύλλα φυτών και άλλες ουσίες.


QQ截图20171214113932_副本.png

Πλούσια μωρό με βαμβακερό μετάξι. Φτωχή μωρό παντελόνι ανοιχτό καβάλο.

Όσο νωρίτερα τις εμπόλεμες περίοδο μελών. Εκεί ήταν το μετάξι, κατασκευασμένο από ακατέργαστο μετάξι. Για το βόρειο και το νότιο Dynasties.The βαμβάκι επίσης εμφανίστηκε με τη γέννηση του μια ποικιλία υφασμάτων. Baby πάνες ακολούθησε με ελπίδα. Baby πάνες με την αναβάθμιση των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Βήμα-βήμα για να απορροφήσει καλύτερα. Πιο ευέλικτη ανάπτυξη.

Του μωρού δεν είναι κάθε κώλο μπορούν να απολαύσουν μια τέτοια ανώτερου επιπέδου φροντίδα, που αναφέρονται παραπάνω, μετάξι, βαμβάκι και άλλες ουσίες κατά την αρχαιότητα που είναι πλούσια αριστοκρατική χρήση μόνο. Απλοί άνθρωποι φοράει παντελόνι καβάλο. Η μητέρα που επίσης πρακτική μια δεξιότητα που μπορεί να προβλέψει το χρόνο αποβολής του μωρού. Και στη συνέχεια κρατήστε το μωρό έξω να διευκολυνθεί.


7a8dc1fea80247abba7b423c95b00233_th_副本.jpg


Από τα μέσα του 19ου αιώνα, πάνες έγινε κοινός τόπος όπως μεγάλες ποσότητες Φτηνές βαμβακερά υφάσματα που έγιναν από την εκβιομηχάνιση. Ένα τετράγωνο ή ορθογώνιο πάνα είναι διπλωμένα πάνω από ή συνδέεται με το εσώρουχο ή το εσώρουχο για να επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στην τουαλέτα του μωρού. Ορισμένες μητέρες έξυπνος θα προσθέσει επίσης πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για την πάνα, όπως το φυσικό νερό-απορροφητικά υλικά βρύα και τύρφη.

Κατά τη διάρκεια του β ' Παγκοσμίου Πολέμου, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα της έλλειψης βαμβακιού. Oι Γερμανοί επινόησαν α φιαγμένος από πολτό ξύλου ίνες χαρτιού. Αυτή η υφή χαρτί βαμβακιού είναι πολύ μαλακό, απορροφητικό και πολύ ισχυρή. Αργότερα, η σουηδική εταιρεία να συνεχίσει την έρευνα και την ανάπτυξη. Το χαρτί κομμένα σε ειδικό σχήμα, διπλωμένα φύλλα τυλιγμένα σε γάζες ή πλέγμα Πλεκτά-Βιομηχανίες πλεκτών που είναι η πάνα του πρωτοτύπου. Και στη συνέχεια με την γενιά της έρευνας και της βελτίωσης. Βολικό και υγειονομικά πάνες μιας χρήσης είναι σήμερα παντού.


timg (2)_副本.jpg

Από τη σκοπιά της εξέλιξης των ειδών, η φύση υπήρξε πάντα η επιβίωση του ισχυρότερου. Έτσι κάτω από τι είδους συνθήκες διαβίωσης, άτομα με τον αντίστοιχο τρόπο ζωής. Φυσικά, το πιο προηγμένο ζώο σε ανθρώπινα όντα. Περισσότερο από το μέσο ζώο για να αλλάξετε το περιβάλλον του δημιουργικότητα ή αλλιώς εμείς δεν θα τις παιδικές πάνες από τα πιο πρωτόγονα βρύα γούνα για πάνες μιας χρήσης σημερινής. Ιστορία της οι τροχοί κύλισης. Πάνες επίσης θα αντικατασταθεί από γενιά σε γενιά. Όσο για το τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε αργότερα για το μωρό. Στη συνέχεια η πάνα από τώρα και στο εξής να δημιουργήσει μια γενιά αργότερα.


 

Σύγχρονη πάνες γενικά έχουν τρία κύρια στοιχεία όσον αφορά τη δομή. Μια επιφάνεια που καλύπτει. Ένα απορροφητικό πυρήνα και ένα υπόστρωμα.


baby diaper

Επιφανειακή επίστρωση. Συμπεριλαμβανομένης της επιφάνεια του μη υφασμένα. Αντι-πλευρά σύμφωνα με νερό πανί. Το πιο σημαντικό μέρος αυτού του τμήματος είναι η βελτίωση του βαθμού αναπνοή ικανότητα εντός της πάνας. Έτσι ώστε η υγρασία του σώματος και τη θερμότητα που εκπέμπεται μπορεί να απαλλαχθεί εγκαίρως.

Απορροφητικό πυρήνα. Συμπεριλαμβανομένων πολτό ξύλου, πολυμερή υλικά, το στρώμα εκτροπής, βρεγμένο χαρτί σύνθεση. Αυτή η στρώση χρησιμοποιείται κυρίως για να απορροφήσει γρήγορα. Διαλύσει και να αποθηκεύσει τα ούρα. Το εσωτερικό υλικό καθορίζει άμεσα το ποσό της απορρόφησης του νερού. Αυτό το στρώμα είναι μια επισκόπηση για την ποιότητα των πάνες.

 

Παρακαλώ δώστε προσοχή σε ειδήσεις και τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd

Παρακαλούμε ανατρέξτε στις σχετικές συνδέσεις του προϊόντος: 


Υψηλή απορρόφηση βιοαποδομήσιμων νεογέννητο πανί μίας χρήσης πάνες

2_副本.png