Έχω τέχνασμα κατά των κουνουπιών. Θέλετε να μάθετε; --- TOPONE Encyclopedia

- Nov 11, 2017-

10093422625.jpg

Έχετε ακούσει πολλά για τον έλεγχο των κουνουπιών. Αλλά δεν έχετε πραγματικά χρήσιμο τρόπο. TOPONE για να αναλύσετε. Από εσωτερικές έως εξωτερικές μεθόδους κατά των κουνουπιών. Το δεύτερο μισό του άρθρου επικεντρώνεται σε μια ποικιλία εντομοαπωθητικών. Το TOOPONE σας διδάσκει να αναγνωρίσετε μια ποικιλία εντομοαπωθητικών συστατικών.


1. Πρώτα απ 'όλα λένε ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο - βιταμίνη Β1 αντι-κουνούπι.

Μερικοί άνθρωποι έχουν μελετήσει μια τέτοια απωθητική μέθοδος κουνουπιών. Για να προετοιμάσει ένα σπρέι μπορεί να κάνει φιαλίδιο. Στη συνέχεια, στην πέντε βιταμίνη b1.And προσθέστε το νερό και ανακινήστε. Σηκώστε το μπουκάλι στο βραχίονα, τα πόδια, το σώμα και άλλα μέρη ψεκασμού μπορεί να είναι.

timg (2)_副本.jpg

Επιστημονική απόδειξη.

Καμία έρευνα δεν μπορεί να αποδείξει ότι τα κουνούπια φοβούνται τη γεύση της βιταμίνης Β1. Η υδατοδιαλυτή βιταμίνη Β1 δεν είναι σταθερή στο νερό.

2. Εσωτερική αναμμένη φλούδα εσπεριδοειδών, τόσο κουνουπιών απωθητικών αλλά και για την εξάλειψη της οσμής του σπιτιού.

微信截图_20171110131243.png


Πλεονεκτήματα της υγείας και μη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον. Το μειονέκτημα είναι ότι εάν η κυκλοφορία του αέρα και η γεύση θα διαλυθούν σύντομα, αποτυχία.

3. Αυτο-φτιαγμένο αντι-κουνούπι μπουκάλι, τόσο πρακτικό όσο και όμορφο.

Βρείτε ένα μικρότερο μπουκάλι (παρόμοιο με μπουκάλι μπύρας) .Περιέχει μισή μπουκάλι συμπυκνωμένου σιροπιού ή μέλι. Το κουνούπι μύριζε γλυκά και μπήκε μέσα. Τα κουνούπια είχαν γυρίσει γύρω και δεν μπορούσαν να πετάξουν.

微信截图_20171110132442.png

微信截图_20171110132506.png

Τόσο πρακτικό όσο και όμορφο. Τα συνήθη μπουκάλια μπύρας ψεκάζονται με χρώμα ή σχοινί. Και ψεύτικη διακόσμηση λουλουδιών ή κάτι. Φτιάξτε στολίδια ή κρεμάστε.

4. Χρησιμοποιήστε τα μάτια σας για να προσδιορίσετε το νερό της τουαλέτας.

Το TOPONE σας διδάσκει. Δείτε ένα έξυπνο εμπειρογνώμονα! Μην ακούτε τον πωλητή να προωθήσει. Μη τοξικά συστατικά, φυσικά φυτικά εκχυλίσματα, για να προσδιορίσετε μια χημική σύνθεση δεν είναι καλή. Φυτά που φαίνονται αβλαβή για τον άνθρωπο και τα ζώα μπορούν επίσης να εξαγάγουν πολλά δηλητήρια. Είτε φυσική είτε χημική σύνθεση.Όσο μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα πρότυπα ασφαλείας.

Η πιο εμπεριστατωμένη και αξιόπιστη έρευνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εντομοαπωθητικών προϊόντων είναι η EPA της Υπηρεσίας Περιβαλλοντικής Προστασίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Μέχρι τώρα πέρασε η αναθεώρηση EPA των απορρυπαντικών συστατικών: DEET, εντομοαπωθητικό , ευκάλυπτος λεμονιού, Pakalidin.

 

Εντομοαπωθητικό

微信截图_20171110152435.png

Συστατικά Αποτελεσματικότητα:

Αγιόκλημα: Φυτική ουσία και ζεστασιά.

Άγριο χρυσάνθεμο: Βοηθήστε να μειώσετε την ταλαιπωρία μετά από τσιμπήματα κουνουπιών.

Χαμομήλι: Με ευαίσθητο επιδιορθωτικό δέρμα.

Menthol: Ειδική προσθήκη μέντας essence της άνεσης και της φυσικής ασφάλειας.

Αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος. Επιλέξτε τη μέθοδο κατά των κουνουπιών που νομίζετε ότι είναι αποτελεσματική. Ελπίζω ότι μπορώ να σας βοηθήσω.

Ενημερώστε δύο ειδήσεις και γνώσεις κάθε εβδομάδα. Παρακαλούμε προσέξτε τις πληροφορίες του δικτυακού τόπου.

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd