Πώς να χρησιμοποιήσετε το Paint Paint Paint;

- Nov 20, 2018-

Η βαφή με ψεκασμό είναι ένας φθηνός τρόπος να βάψετε ένα αυτοκίνητο. Καθαρίστε και λερώστε την επιφάνεια του αυτοκινήτου για να δημιουργήσετε μια ομαλή βάση πάνω στην οποία θα εφαρμοστεί το αστάρι. Εφαρμόστε πολλαπλές στρώσεις αστάρι και κορυφαίες στρώσεις για να επιτύχετε ένα ποιοτικό φινίρισμα. Παρόλο που το χρώμα ψεκασμού είναι μια βολική και αποτελεσματική επιλογή για τη ζωγραφική ενός αυτοκινήτου, είναι σημαντικό να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια. Πάντα ψεκάστε τη βαφή σε καλά αεριζόμενο χώρο και φορέστε μάσκα και γυαλιά.

1.Επιλέξτε ένα προστατευμένο και καλά αεριζόμενο μέρος για να χρησιμοποιήσετε τα δοχεία ψεκασμού. Τα αερολύματα λειτουργούν καλύτερα σε θερμές, ξηρές και προστατευμένες συνθήκες. Εργαστείτε μέσα σε ένα καλά αεριζόμενο γκαράζ εάν είναι κρύο και υγρό έξω. Αποφύγετε την υγρασία αν είναι δυνατόν, καθώς αυτό δυσκολεύει να στεγνώσει το χρώμα.

Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας μακριά από οτιδήποτε δεν θέλετε να βάψετε.

Φορέστε προστατευτικά γυαλιά και μάσκα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τους καπνούς και τη σκόνη.

 

图片1

图片2

TOPONE μάρκα υπεροχή βαφής σπρέι αυτοκινήτου :

1.Υπικό ξηρό επίστρωμα καουτσούκ, με ψεκασμό αλλαγή χρώματος αυτοκινήτου.

2. Αντιδιαβρωτική, αδιάβροχη, ανθεκτική στη φθορά και αντίσταση στη διάβρωση.

3. Εύκολη κατασκευή, καλή υφή και μεγάλη ευελιξία.

4. Μπορεί να αποφλοιωθεί οποιαδήποτε στιγμή αν δεν χρειάζεται πλέον.

5.Super προστασία του περιβάλλοντος.

 

图片3


2. Ανακινήστε το δοχείο χρώματος για τουλάχιστον 3 λεπτά. Οι χρωστικές στο χρώμα διαχωρίζονται με την πάροδο του χρόνου, ώστε να χρειαστεί να ανακινήσετε το κουτί με δυναμικό τρόπο για να τις επανασυνδυάσετε. Αν έχετε ήδη ανακινήσει και χρησιμοποιήσει το κουτί μέσα στις τελευταίες 12 ώρες, θα χρειαστεί να κουνήσετε το δοχείο μόνο για 1 λεπτό.


图片4


3. Δοκιμάστε το χρώμα σε ένα κομμάτι χαρτονιού. Κρατήστε το δοχείο περίπου 25 εκατοστά (9,8 ίντσες) μακριά από την κάρτα και ψεκάστε το χρώμα. Ελέγξτε την κάρτα για να βεβαιωθείτε ότι η μπογιά έχει ψεκαστεί ομοιόμορφα. Αν είναι αποσπασματικό, ανακινήστε το δοχείο για μερικά λεπτά.

Ένα σπρέι δοκιμής θα σας δώσει την ευκαιρία να πειραματιστείτε με πόση πίεση πρέπει να τοποθετήσετε στο κουμπί ψεκασμού.

 

图片5


4.Προσθέστε το χρώμα πάνω στο αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας οριζόντιες κινήσεις. Κρατήστε το δοχείο έτσι ώστε να είναι παράλληλο με την επιφάνεια του αυτοκινήτου και περίπου 25 εκατοστά μακριά από το αυτοκίνητο. Πιέστε προς τα κάτω το κουμπί ψεκασμού και ψεκάστε το χρώμα πάνω από το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας ομοιόμορφα, εμπρός και πίσω κινήσεις. Προσέξτε να κρατήσετε το δοχείο παράλληλα με το αυτοκίνητο καθώς μετακινείτε το χέρι σας στην περιοχή. Συνεχίστε τον ψεκασμό έως ότου η περιοχή φέρει ελαφριά στρώση.

Προσπαθήστε να μετακινήσετε το δοχείο με σταθερή ταχύτητα.

Μετακινήστε το χέρι σας στην περιοχή με σταθερή ταχύτητα για να πετύχετε ένα ομοιόμορφο παλτό.

 

图片6


5.Εφαρμόστε τουλάχιστον 2 στρώσεις βαφής, με 10 λεπτά σπάσιμο μεταξύ των παλτών. Η εφαρμογή πολλαπλών στρώσεων χρωμάτων θα δώσει ομοιόμορφη επιφάνεια στο αυτοκίνητο. Περιμένετε 10 λεπτά πριν εφαρμόσετε την επόμενη στρώση. Το χρώμα θα πρέπει να είναι ελαφρώς κολλώδες, αυτό βοηθά το επόμενο παλτό να κολλάει και να αναμειγνύεται στο προηγούμενο παλτό.

Εάν η επιφάνεια εξακολουθεί να φαίνεται αποσπασματική μετά από 2 στρώσεις, εφαρμόστε μια άλλη στρώση μετά από 10 λεπτά.

Περιμένετε 30 λεπτά για να στεγνώσει το μπολ πριν εφαρμόσετε το διαυγές χρώμα.

 

图片7


6. Ψεκάστε ένα παλτό από καθαρό χρώμα πάνω από την περιοχή χρησιμοποιώντας μια οριζόντια κίνηση. Πιέστε το κουμπί ψεκασμού και μετακινήστε το δοχείο κατά μήκος της περιοχής με απαλή κίνηση πάνω στην επιφάνεια που έχετε ήδη ζωγραφίσει. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία του χρώματος από τις ακτίνες UV στον ήλιο. Αφήστε αυτό το παλτό να στεγνώσει για 24 ώρες πριν χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητο.

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd