Πώς να αποφύγετε τα τσιμπούρια;

- Jul 17, 2018-

Οι κρότωνες είναι κοινώς γνωστό ως χλόη αναρρίχηση σπόροι, ανήκουν στην οικογένεια acari και acaroidea. Επίσης διαιρείται σε τσιμπούρι οικογένεια, η οικογένεια μαλακό τσιμπούρι και η οικογένεια τσιμπούρι NNA. 104 είδη Ixodes και 13 είδη των μαλακοί κρότωνες έχουν καταγραφεί στην Κίνα. Κρότωνες υποβάλλονται συχνά στην κτηνοτροφία και την δέρματα άλλων ζώων. Τα τσιμπούρια στο πεδίο είναι συνήθως κοιμισμένα στο λόφους, λόφους, γκαζόν, φυτά ή ορεινό έδαφος.


u=2296953156,1657312730&fm=27&gp=0.jpg 

Η ζημιά των κροτώνων είναι κυρίως σε δύο σημεία.

Άμεση βλάβη

Αφενός, ως άμεση αιτία του παθογόνου παράγοντα, βλάβες του δέρματος και κνησμό συμβαίνουν στις περιοχές τσιμπούρι δάγκωμα, και ακόμη και σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις συμβαίνουν.

Κεντρικοί υπολογιστές Media και αποθήκευσης

Από την άλλη πλευρά, οι κρότωνες είναι τα διανύσματα και αποθήκευσης φιλοξενεί από κάποια ζωονόσο. Ως μέσο για βιολογικό, 83 ιούς, 15 είδη βακτηρίων, 17 σπείρες, 32 πρωτόζωα και χλαμύδια, μυκόπλασμα και Rickettsia μπορεί να μεταδοθεί.

Τσίμπημα από τσιμπούρι ίδια δεν είναι συνήθως πάρα πολύ επικίνδυνο, αλλά η εξάπλωση ασθενειών είναι συχνά πιο επικίνδυνος και μερικές φορές ακόμα και θανατηφόρα. Αντεγμένες κρότωνας ασθένειες είναι κυρίως πυρετός που σχετίζονται με σύνδρομο θρομβοπενία, κοκκιοκυτταροπενία, δάσος εγκεφαλίτιδα, lym πυρετός, αιμορραγικό πυρετό και ούτω καθεξής. Οι ασθένειες αυτές μπορεί να προκαλέσει σοβαρές συνέπειες αν δεν διαγιγνώσκονται και αντιμετωπίζονται εγκαίρως.


下载.jpg

Πώς να αποφύγετε τα τσιμπούρια;

Προσπαθήστε να αποφύγετε την παραμονή στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα στον κύριο βιότοπο όπως χόρτο και τα ξύλα. Αν θέλετε να εισάγετε αυτές τις περιοχές, θα πρέπει να δώσει περισσότερη προσοχή στην προσωπική προστασία, να φορούν μακρυμάνικα ρούχα, σφίξτε σας παντελόνι στα πόδια και τις μανσέτες.


timg.jpg 

 

Όταν επιστρέψετε σπίτι, κολυμπά και αλλάξτε τα ρούχα σας, και ελέγξτε τους σώματα και ρούχα προσεκτικά για να δούμε εάν οι κρότωνες έχουν τσιμπήσει ή ανέβηκαν. Επιπλέον, το TOPONE μάρκα εντομοκτόνο σπρέι μπορεί να ψεκάζονται προκειμένου να εξαλειφθούν τα τσιμπούρια στο σπίτι κατοικίδιο ζώο λίστα και του ζωικού κεφαλαίου.

 

微信图片_20180509115445.png 

Χρήση αντικουνουπικών εντομοκτόνες αερολύματα. Για να επιλέξετε τα κατάλληλα είδη!

Επαγγελματίες υπενθυμίζουν ότι οι οργανικοί διαλύτες με εντομοκτόνα σπρέι είναι εύφλεκτα και εκρηκτικά χημικά. Και ότι η πίεση στο εσωτερικό του δοχείου είναι υπό ορισμένη πίεση. Οι πολίτες δεν πρέπει να αμελήσετε την ασφάλειά τους κατά την αποθήκευση και χρήση φυτοφαρμάκων για την αποφυγή ατυχημάτων. Επιπλέον, η αγορά αερόλυμα εντομοκτόνο επίσης πρέπει να είναι στοχευμένες. Ρίξτε μια ματιά στο σπίτι τι σφάλματα. Πηγαίνετε στο «συμπτωματική» να αγοράσουν. Θέλουν να σκοτώσουν τα κουνούπια, μύγες, κατσαρίδες, ψύλλοι μυρμήγκια, σφάλματα, κ.λπ. Να αγοράσει είναι «να σκοτώσει αερολυμάτων έντομα.»

 

Παρακαλώ δώστε προσοχή σε γνώση μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd