Πώς να κάνετε σπιτικά οργανικά φυτοφάρμακα;

- Mar 09, 2019-

Σπιτικό οργανικό παρασιτοκτόνο: Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξω πώς να κάνετε σπιτικά οργανικά ζιζανιοκτόνα.Αυτό θα είναι ένα βίντεο σχετικά με το φυσικό bug απωθητικό για τα φυτά ή πώς να κάνει τα οργανικά φυτοφάρμακα στο σπίτι.οικοδομημένο εντομοκτόνο ή σπιτικό insecticide.My επόμενο βίντεο θα είναι on Πώς να κάνετε το οργανικό λίπασμα.

 

0


Αντι-κουνουπιών εντομοκτόνα αερολύματα.Για να επιλέξετε το σωστό είδος!

Οι επαγγελματίες υπενθυμίζουν ότι οι οργανικοί διαλύτες στα εντομοκτόνα ψεκασμού είναι εύφλεκτα και εκρηκτικά χημικά. Και ότι η πίεση μέσα στη δεξαμενή είναι υπό κάποια πίεση. Οι πολίτες δεν πρέπει να παραμελούν την ασφάλειά τους κατά την αποθήκευση και τη χρήση φυτοφαρμάκων για την αποφυγή ατυχημάτων. Επιπλέον, η αγορά εντομοκτόνου αερολύματος πρέπει επίσης να στοχεύει.Χρειάξτε μια ματιά στο σπίτι ποια bugs.Για να "συμπτωματικό" για να αγοράσει. Θέλετε να σκοτώσετε τα κουνούπια, τις μύγες, τις κατσαρίδες, τους ψύλλους των μυρμηγκιών, τα σφάλματα κλπ. Για να αγοράσετε είναι "να σκοτώσετε τα αεροζόλ των εντόμων".

 

1

3

4

 

TOPONE εντομοκτόνο spray.Kill αποτέλεσμα είναι good.Easy να carry.So επάνω από τους καταναλωτές.Έχει γίνει η πρώτη επιλογή για πολλές οικογένειες εντομοκτόνο.

 

Προτροπή:

Νο.1: Τα βάζα και τα υδροπονικά σκεύη θα πρέπει να αντικαθίστανται από νερό τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για να καθαρίσετε προσεκτικά τους δίσκους κλιματισμού και τους δίσκους δοχείων.

Όχι: 2: Ελέγξτε την αποχέτευση στο πάτωμα του μπάνιου και της κουζίνας κάθε εβδομάδα ή αντικαταστήστε την αποστράγγιση δαπέδου ασφαλείας με λειτουργία αντιδιαβρωτικής λειτουργίας για να αποφύγετε την εκροή του δαπέδου από το νερό.

Νο.3: Μην χρησιμοποιείτε συνήθως πριν τα γλάστρες του σπιτιού πρέπει να καθαριστούν ή ανάποδα για να αποφευχθεί η συσσώρευση νερού.

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd