Πώς να καθαρίσετε το άσπρο πουκάμισο;

- Jan 24, 2018-

Νο.1: Καθαρίστε λευκές & λευκές κάλτσες

Οι επίμονοι λεκέδες στα λευκά ρούχα είναι δύσκολο να εξαλειφθούν. Αυτή τη φορά για να πάρει ένα λεμόνι φέτα βρασμένο νερό στο νερό μετά από μούσκεμα λευκά ρούχα. Περίπου 15 λεπτά μετά τον καθαρισμό.


u=1271189488,2946919265&fm=27&gp=0.jpg

Νο.2: Ο καθαρισμός των ρούχων μυρίζει

Περιστασιακά λόγω της ξήρανσης των ρούχων. Θα υπάρξει δυσάρεστη ιδρώτα ξινή γεύση, πάρτε το λευκό ξύδι και το νερό αναμιγνύεται, εμποτισμένο με γευστικά ρούχα για περίπου πέντε λεπτά. Και στη συνέχεια ρούχα στον αέρα για να το στεγνώσει.


timg (2).jpg

Νο.3: Καθαρίστε τα ρούχα και το χρώμα

 

Τρίψτε στα ρούχα για να βάψετε πώς να το κάνετε; Η μέθοδος είναι να εφαρμόσετε το δροσερό λάδι στην περιοχή όπου έχει κολλήσει το χρώμα. Επειδή το περιεχόμενο που περιέχεται στο ψυχρό λάδι διαλύει το χρώμα και στη συνέχεια ξεπλένεται καθαρό. Εάν χρωματίζεται με υδατοδιαλυτό χρώμα (όπως υδατοδιαλυτό χρώμα, βαφή από λάτεξ) και εσωτερική βαφή εσωτερικού χώρου, πλύνετε αμέσως με νερό. Αν το ύφασμα από νάυλον κηλιδώθηκε με βαφή. Μπορεί να καλυφθεί με λαρδί. Και στη συνέχεια βυθίστηκαν στο απορρυπαντικό.


timg (4).jpg

 

Καθαρίστε βαμμένα ρούχα

 

Προσθέστε ζεστό νερό στο πλυντήριο. Ξεκινήστε το πλυντήριο για ξέπλυμα. Προσθέστε 84 απολυμαντικό και προσθέστε περίπου το ένα τρίτο μπουκάλι απολυμαντικό σε νερό μισού κυλίνδρου, διαλύστε και αραιώστε, τοποθετήστε τα ρούχα, καλύψτε το καπάκι, ξεπλύνετε για περίπου 25 λεπτά, μετά από 25 λεπτά Αφαιρέστε τα ρούχα, τα ρούχα στεγνά, το χρώμα πίσω στο το πρωτότυπο.

 

Αν θέλετε να αποφύγετε το ξεθώριασμα των ρούχων. Απλά αγόρασε ένα νέο φόρεμα.Πρέπει να βάλετε λίγο αλάτι στο νερό (ένα κουβά με νερό), ξεπλύνετε αμέσως μετά ξεπλύνετε με νερό. Μην απορροφάτε πολύ χρόνο! Τέλος, μην κάνετε έκθεση στον ήλιο. Ο ήλιος θα κάνει τη βαφή μετουσιωμένη ω. Πρέπει να τοποθετείται σε δροσερό και αεριζόμενο χώρο για να στεγνώσει.

 

Όχι 4: Αντιμετωπίστε τα ρούχα στη στυλό

 

Κατ 'αρχάς, ρίχνετε το αλκοόλ στις γρατζουνιές της πένας στο πλυντήριο ρούχων. Κάθε μηδέν πρέπει να καλύπτεται ομοιόμορφα με αλκοόλη, αλκοόλ για να χρησιμοποιηθεί η συγκέντρωση όχι λιγότερο από 75% της ιατρικής αλκοόλης. Βάλτε τα ρούχα κάτω από την πλευρά αλκοόλ επάνω. Για να μην αγγίξετε την άλλη πλευρά των ρούχων, ή στυλό ή στυλό στυλό χρώματα μπορεί να βαμμένα άλλα μέρη των ρούχων. Με ένα συνηθισμένο νιπτήρα. Έτοιμη για το μεγαλύτερο μέρος της λεκάνης του νερού. Στη συνέχεια, οι δύο φιάλες λευκαντικού χύθηκαν στο νερό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γεμίσει με δύο καπάκια Caixing. Πάρτε μαζί για να κάνετε ανάμειξη. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα μικρό φύλλο πλυντηρίων . Αυτό το ποσό μπορείτε να κυριαρχήσετε. Μετά από μικρή ανάδευση, έτσι ώστε το απορρυπαντικό να μπορεί να διαλυθεί πλήρως στο νερό. Τώρα τα ρούχα μουσκεμένα στο νερό. Ο χρόνος είναι είκοσι λεπτά. Ώρα έφτασε, καθαρισμός ρούχων, κανένα σημάδι καθόλου!


timg (3).jpg

p.jpg

Τα πλυντήρια ρούχων είναι καινοτόμα προϊόντα πλυντηρίου που επιτρέπουν στα προϊόντα πλυντηρίου να είναι σαν φύλλα και ελαφριά ενώ είναι εύκολο να μεταφερθούν. Τα λαμαρίνια με τη χρήση νανοτεχνολογίας και εξαιρετικά συμπυκνωμένης τεχνολογίας παρέχουν μεγαλύτερη καθαρότητα από τα κανονικά προϊόντα πλυντηρίου. Και σε ζεστό και κρύο νερό θα αμέσως μη τήξη, μη φωσφόρου, μη τοξικά, μη φθορίζοντα λαμπρυντικά.Μπορεί να διεισδύσει σε μια ποικιλία ινών ρουχισμού θραύση επίμονα λεκέδες.

 

Και ούτω καθεξής.Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να πλύνετε τα βρώμικα ρούχα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd