Πώς να επιλέξετε αποτελεσματικά και ασφαλή εντομοαπωθητικά προϊόντα; --- TOPONE γνώση

- Dec 02, 2017-

Πώς επιλέγουμε να αντιμετωπίσουμε τα διάφορα είδη εντομοαπωθητικών στην αγορά; Παρακάτω θα εισαγάγουμε διάφορα είδη εντομοαπωθητικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται ευρέως και η καθημερινή χρήση εντομοαπωθητικών προϊόντων και ταμπού για την αναφορά σας.

 

Παραδοσιακά μαύρα πηνία για κουνούπια


photobank (54)_副本.jpg

Τα παραδοσιακά μαύρα πηνία κουνουπιών είναι ως επί το πλείστον δραστικά συστατικά διαφόρων εντομοκτόνων πυρεθρούν, λόγω του σχετικά χαμηλού κόστους, χρησιμοποιούν ένα σχετικά ευρύ φάσμα.Έτσι το αποτέλεσμα της απωθητικότητας είναι καλύτερο.

 

Κρέμα απωθητική από κουνουπιών


驱蚊膏主图02_副本.jpg

 

Κρέμα αντιτριβής κουνουπιού είναι κατασκευασμένο από φυσικό φυτικό αιθέριο έλαιο formula.Skin φροντίδα τόσο έντομο απωθητικό αποτέλεσμα.Δεν περιέχει κανένα εντομοκτόνο εντομοκτόνο, αποτελεσματικά προλαμβάνει και ανακουφίζει τσιμπήματα κουνουπιών, ζεστό και άλλες δερματικές δυσφορία, το δέρμα δροσερό και άνετο, απωθούν τα κουνούπια, βασικά ταξιδιωτικά αγαθά.

 

Απαγορευτικό βραχιόλι από κουνουπιών


timg_副本.jpg

Το κουνιστό βραχιόλι είναι πιο δημοφιλές από τα κουνουπιέρες τα τελευταία χρόνια, το ενεργό συστατικό είναι αιθέριο έλαιο citronella. Εντούτοις, ισχυρίζεται ότι είναι 100% φυσικό, το "χημικό χωρίς" βραχιόλι κουνουπιών που εκτίθεται από μεγάλο αριθμό ειδήσεων περιέχει λίγο ή πολύ λιγότερες απορροφητικές ουσίες πυρεθρίνης. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι το σημερινό δίκτυο ορισμένων προϊόντων σύνθεσης εντομοαπωθητικών βραχιόλι δεν είναι σαφές και κανένας κατασκευαστής βραχιόλι απωθητικών κουνουπιών δεν παίρνει το απαραίτητο πιστοποιητικό εγγραφής φυτοφαρμάκων, οι συγκεκριμένοι τύποι αυτών των βραχιόλια απωθητικά, το συγκεκριμένο περιεχόμενο είναι δύσκολο να εξακριβωθεί, μακροπρόθεσμα Η χρήση αυτών των προϊόντων είναι δύσκολο να εγγυηθεί την ασφάλεια.

 

Λογισμικό απωθητικό κουνουπιών


timg (1)_副本.jpg


Το απωθητικό κουνουπιού λογισμικό είναι λογισμικό που χρησιμοποιεί ηχητικά κύματα για να αποκρούει τα κουνούπια που μπορούν να εγκατασταθούν σε έναν υπολογιστή ή σε ένα κινητό τηλέφωνο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, τα επιστημονικά πειράματα δεν απέδειξαν την ύπαρξη της "υπερηχητικής απωθητικής" αρχής. Ως εκ τούτου, η αποτελεσματικότητα αυτού του λογισμικού Δεν υπάρχει επιστημονική βάση για την υποστήριξη. Από την άλλη πλευρά, η παρατεταμένη υπερηχογράφημα υψηλών δόσεων μπορεί να βλάψει τα ανθρώπινα κύτταρα. Επομένως, δεν συνιστάται η χρήση τέτοιων μη επιστημονικών μεθόδων για την απάλυνση των κουνούπια.

 

Πώς να πάτε στο σούπερ μάρκετ για να αγοράζετε σωστά τα απωθητικά προϊόντα;

 

a_副本.jpg

 

Κατά την αγορά των πηνίων κουνουπιών, δώστε προσοχή στη συσκευασία του προϊόντος εάν υπάρχουν δύο σημεία: Η πρώτη είναι η "άδεια παραγωγής" που εκδίδεται από το NDRC. Το δεύτερο είναι το "πιστοποιητικό εγγραφής φυτοφαρμάκων" που εκδίδεται από το Υπουργείο Γεωργίας για την εξέταση των ναρκωτικών. Οι δύο άδειες παρέχουν πλήρη τυποποιημένα προϊόντα. Ταυτόχρονα, η συσκευασία πρέπει επίσης να φέρει την ονομασία και το περιεχόμενο των δραστικών συστατικών που απορρίπτονται. Για να αποφύγετε τρία μη προϊόντα.


Έχετε μάθει αυτό;


Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd