Πώς τα κουνούπια χρησιμοποιήσετε έξι βελόνες να πιπιλίζουν το αίμα σας | Βαθιά ματιά

- Oct 12, 2018-

Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι το κουνούπι του στόματος, ονομάζεται ένα προβοσκίδα δεν είναι μόνο ένα μικροσκοπικό δόρυ. Είναι ένα εξελιγμένο σύστημα λεπτές βελόνες, καθένα από τα οποία διαπερνά το δέρμα, βρίσκει αιμοφόρα αγγεία και το καθιστά εύκολο για τα κουνούπια να πιπιλίζουν το αίμα έξω από αυτά.

Τα αρσενικά κουνούπια don«t δαγκώσει μας, αλλά όταν ένα θηλυκό κουνούπι διαπερνά το δέρμα, μια εύκαμπτη θήκη lip-όπως ονομάζεται το labium κύλιση επάνω και παραμένει εκτός καθώς σπρώχνει σε έξι μέρη βελόνα-όπως ότι οι επιστήμονες αναφέρονται ως stylets.

Δύο από αυτές τις βελόνες, που ονομάζεται γνάθοι, έχουν μικροσκοπικά δόντια. Χρησιμοποιεί για το κουνούπι να είδε μέσω του δέρματος. Αυτοί«Re τόσο απότομη μπορείτε να μόλις αισθανθείτε το κουνούπι δαγκώνει σας.

«Αυτοί«Re σαν τρυπάνι,«Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, Davis, βιοχημικός Walter Leal, είπε.


 

Ένα άλλο σύνολο των βελόνων, το γνάθοι, κρατήστε ιστούς χώρια, ενώ οι εργασίες κουνουπιών.

Στη συνέχεια η βελόνα αιχμηρές μύτες επιχείλιος χόνδρος καθετήρες κάτω από το δέρμα, piercing ένα σκάφος και το πιπίλισμα του αίματος από το.

Η έκτη βελόναονομάζεται η υποφάρυγγαdrools σάλιου σε εμάς, και παραδίδει τα χημικά που διατηρούν το αίμα μας ρέει. Σάλιο κουνουπιών επίσης κάνει τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται, μπλοκ μας ανοσολογική απόκριση και λιπαίνει την προβοσκίδα.  Προκαλεί μας να αναπτύξουν itchy μπορντούρες, και χρησιμεύει ως ένας αγωγός για επικίνδυνους ιούς και παράσιτα.

Και στη συνέχεια TOPONE συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε Σπρέι εντομοκτόνο.Σχετικά με το κουνούπι και σπρέι εντομοκτόνο εντομοαπωθητικό 400ml:

Ιπτάμενα έντομα •Kills γρήγορα, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

•Plus θα κρατά σκοτώνει σφάλματα που γης σε επεξεργασμένες επιφάνειες για έως και 4 εβδομάδες

•Η φόρμουλα βασισμένη στο νερό είναι μη-χρώση και δεν αφήνει λιπαρά υπολείμματα

•Kills μύγες, κουνούπια και άλλα ιπτάμενα έντομα

•Εύκολος στην χρήση σπρέι-μέσω ΚΑΠ

•Ο με βάση

 

Παρακαλώ δώστε προσοχή σε γνώση μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd