Πόσο καιρό είναι σωστό να αλλάζουν οι πάνες;

- Apr 10, 2018-

Οι πάνες μωρών είναι μίας χρήσεως και έχουν καλό αερισμό και υγροσκοπικότητα, που είναι ένας βολικός και χρήσιμος βοηθός για νεαρές μητέρες. Λόγω του φράγματος νερού εκτός της πλαστικής μεμβράνης των πάνες, η διαπερατότητα του αέρα από τις πάνες είναι επίσης πολύ περιορισμένη. Έτσι, προκειμένου να αποτραπεί η αναπαραγωγή βακτηριδίων, οι μητέρες συχνά αλλάζουν τις πάνες τους για τα νεογέννητα. Πόσο συχνά χρειάζεται να αλλάξουν για να αποφευχθεί η βακτηριακή ανάπτυξη;


29658102250898284_副本.jpg 

Πόσο συχνά αλλάζει η πάνα του μωρού;

Αφού το σκαμνί του μωρού πρέπει να αντικαταστήσει αμέσως την πάνα και τα ούρα μπορούν να αλλάξουν για 2-3 ώρες. Εφόσον διαπιστωθεί ότι τα ούρα των πάνες έχουν 2-3 φορές, θα πρέπει να αντικατασταθούν. Προτείνεται ότι πριν από κάθε σίτιση, μετά τη σίτιση, μετά το σκαμνί, πριν κοιμηθούμε και ξυπνήσουμε, θα πρέπει να κρίνουμε αν πρέπει να αντικατασταθεί η πάνα. Κάθε φορά που κλαίει το μωρό σας, δώστε προσοχή στο αν πρέπει να αντικατασταθεί η πάνα.


12+1纸尿裤  详情2mm(_副本.jpg

Αλλαγή χρόνου πανών χαρτιού σε διαφορετικές ηλικίες.

1. Νεογνική περίοδος: επειδή η κύστη δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως, τα ούρα δεν μπορούν να αποθηκευτούν στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε ο αριθμός των πάνες θα αλλάξει πολύ, οι γενικές 2 ώρες για αλλαγή, 24 ώρες αλλαγή του αριθμού από τις πάνες μπορεί να φτάσει 10 φορές, κάθε φορά πριν και μετά το γάλα, τα σκαμνιά των παιδιών, πριν κοιμηθούν πρέπει να αλλάξουν πάνες.

2. Στα βρέφη και τα μικρά παιδιά, μπορεί να αλλάξει 3 ώρες τη διάρκεια της ημέρας. Όταν είναι μεγαλύτερο, μπορεί να αλλάξει 4-6 ώρες και μπορεί να αλλάξει δύο φορές τη νύχτα ή μία νύχτα.


058d429e6193f6e3c993b5226cac594_副本.jpg

  

Έτσι τι είναι καλύτερο για τη μαμά να επιλέξει μια πάνα;


1_副本.png 

 

Η παντό παντελή υφασμάτινη πάνα Topone είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που υιοθετεί τη διεθνή τεχνολογία στην παραγωγή της. Η παραγωγή είναι διατεταγμένη σε κλειστό και χωρίς σκόνη φυτό, διατηρώντας έτσι τις πάνες φιλικές προς το περιβάλλον και ασφαλείς για τη χρήση του μωρού. Οι πάνες έχουν πολλά χαρακτηριστικά όπως:

1. Υπεραπορροφητικό στρώμα.

2. Μπλε στρώμα ADL.

3. Επαναχρησιμοποιήσιμη μαγική ταινία.

4. Δομή 360 ° διαρροής.

5. Ένδειξη υγρασίας.


2_副本.png

IMG_0700_副本.jpg

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd