Πώς η μωρό πάνα δεν φορούν ούρα; Αποδεικνύεται ότι οι μητέρες έχουν αγνοήσει αυτά τα σημεία!

- Jun 13, 2018-

Στη διαδικασία φορούν πάνες. Πολλές μητέρες θα αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα, δηλαδή οι πάνες μωρών διαρρέουν ούρα. Διαρροή ούρων είναι το πρόβλημα των πάνες; Συνήθως οι πάνες χρησιμοποιούνται σωστά χωρίς διαρροή, που είναι πιθανώς ο λανθασμένος τρόπος να χρησιμοποιηθούν. Μπορείτε να δείτε αν η διαρροή προκαλείται από τους ακόλουθους λόγους.

 

微信图片_20180612163437.jpg 

1. Ο τρόπος φόρεσης είναι λανθασμένος

Φορέματα πάνες μπορεί να φαίνονται απλές, αλλά εάν δεν είναι τυποποιημένες σωστά, θα διαρρεύσουν εύκολα τα ούρα. Υπάρχουν διάφορα σημεία στο φόρεμα που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή:


Για να αποφύγετε τη διαρροή, πρέπει να βελτιώσετε την πλάτη του μωρού στην πάνα και, στη συνέχεια, τραβήξτε τις πάνες στα πόδια μέχρι τον ομφαλό, έτσι ώστε να μην καλύπτει τον ομφαλό και εάν οι πάνες δεν φορούν τα λάθος ούρα, η διαρροή δεν θα μολύνει τον ομφαλό του μωρού.

Διπλώστε τις πλευρές των κοιλιακών πάνες στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό για να αποφύγετε την άλεση του ομφαλού του μωρού. Τοποθετήστε τα μαγικά αυτοκόλλητα και στις δύο πλευρές. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποτραπεί αποτελεσματικότερη διαρροή ούρων. Η μέση είναι χαλαρή και σφιχτή ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ένα δάχτυλο στο πρότυπο.

 

微信图片_20180612163836.jpg 


2.Επιθυμητό μέγεθος

Η επιλογή της πάνας, κοιτάξτε το βάρος. Πολύ μεγάλο μοντέλο είναι εύκολο να διαρρεύσει τα ούρα, πολύ μικρό μοντέλο θα προκαλέσει νέα διήθηση επειδή τα ούρα είναι περισσότερο από την αντοχή των παντελονιών ούρων και τα σφιχτά παντελόνια ούρων θα βλάψουν το λεπτό δέρμα του μωρού.


3. Δείτε αν οι πάνες είναι κορεσμένες

 

Ο όγκος των ούρων του μωρού είναι σχετικά μεγάλος, ή φορούν περισσότερο χρόνο, θα οδηγήσει σε κορεσμό των παντελονιών ούρων. Αυτή τη στιγμή, το αποτέλεσμα απορρόφησης των παντελονιών ούρων είναι σχετικά χαμηλό, επιρρεπές σε διαρροή ούρων. Ως εκ τούτου, πρέπει να αλλάξουμε τα πανιά ούρων εγκαίρως, να αποτρέψουμε τη διαρροή ούρων και να αποφύγουμε τα κόκκινα φάρσα.

 

微信图片_20180612164110.jpg 

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd