Πώς οι Κινέζοι απωθούν τα κουνούπια στην αρχαιότητα; --- Η γνώση του TOPONE

- Dec 13, 2017-

Σύμφωνα με μια γενικά αποδεκτή άποψη στον ακαδημαϊκό κόσμο, η ανθρώπινη ιστορία υπήρχε εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Ο πολιτισμός Huaxia ως ο παλαιότερος πολιτισμός του κόσμου, περίπου 4700 χρόνια ιστορίας. Το κουνουπιέ είναι σαφώς πολύ νωρίτερο από ό, τι οι άνθρωποι εμφανίζονται. Και τα πρώτα κουνούπια μπορεί να χρονολογούνται εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια. Έτσι, στην αρχαιότητα, όταν δεν υπήρχε σύγχρονος κουνουπιέρα. Πώς οι Κινέζοι απωθούν τα κουνούπια στην αρχαιότητα;


图片1_副本.png

Ο πόλεμος ανάμεσα στους ανθρώπους και τα κουνούπια δεν έχει σταματήσει και τώρα έχουμε όλα τα είδη των κουνουπιών και των αντι-κουνουπιών. Όπως το εντομοκτόνο ψεκασμό, ηλεκτρικό χαλί κουνούπι, ηλεκτρικό θερμαντήρα κουνουπιών, αντι-κουνουπιών βραχιόλι και ούτω καθεξής. Στη συνέχεια, αυτό το άρθρο περιγράφει διάφορες μεθόδους αρχαίου απωθητικού.


Κουνουπιέρες για την αποφυγή κουνουπιών στην αρχαιότητα.

Τα δίχτυα κουνουπιών στην Κίνα έχουν πολύ μεγάλη ιστορία. Τα δίχτυα κουνουπιών επικεντρώνονται στην άμυνα. Ούτε η ευγένεια ούτε οι φτωχοί μεσαίοι αγρότες ήταν πάντα το απόλυτο όπλο ενάντια στα κουνούπια στην αρχαία Κίνα. Η παράδοση της απωθητικής χρήσης κουνουπιών έχει κληρονομήσει μέχρι σήμερα οι Κινέζοι.

图片2_副本.png


Λάμπα απωθητικό κουνουπιών

Λάμπες αντι-κουνουπιών που σκοτώνουν τα κουνούπια έχουν εμφανιστεί στην αρχαία Κίνα. Το σώμα λαμπτήρων της λυχνίας είναι σαν κολοκύθα. Και η πλευρά της λάμπας είναι εφοδιασμένη με ένα μικρό παράθυρο σαν ένα κουδούνι. Όταν αναβοσβήνει η συστροφή της λάμπας. Η ροή του αέρα ρέει γρήγορα μέσα από το μικρό παράθυρο του κουδουνιού και το κουνούπι θα εκτεθεί στην αναρρόφηση ροής θερμότητας μέσα στη λάμπα για να επιτευχθεί ο σκοπός της εξάλειψης των κουνούπια.

图片3_副本.png


Κρεμάστε τα σακουλάκια

Κρεμαστό φακελάκι είναι μια από τις συνήθειες των αρχαίων κινεζικών λαών.Πολύ παραδοσιακή κινεζική ιατρική έχουν την επίδραση των εντομοαπωθητικών.Όπως τα φύλλα, λιλά, μέντα, κλπ. Οι αρχαίοι βάζουν αυτά τα βότανα σε φακελάκια κρέμονται στο σώμα.

图片4_副本.png

Εκτός από τις τρεις παραπάνω μεθόδους. Οι αρχαίοι χρησιμοποιούν επίσης εντομοαπωθητικό γρασίδι, κύλινδρο κουνουπιών και άλλες μεθόδους για να απωθούν τα κουνούπια. Οι αρχαίοι απωθούν τα κουνούπια κυρίως με φυσικές μεθόδους. Η υγεία δεν βλάπτει το σώμα. Εμπνευσμένο από την αρχαία απωθητική μέθοδος.ΤΩΠΑ μάρκα απωθητικά προϊόντα που χρησιμοποιούν αγνά φυσικά εκχυλίσματα.Από τα αρχαία φυτικά remedies.Really απωθητικό δεν βλάπτει το σώμα.


图片5_副本.png

Παρακαλούμε προσέξτε τα νέα και τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, LtdΑνατρέξτε στις συνδέσεις που σχετίζονται με το προϊόν:


Topone Professional Ψεκαστικό εντομοκτόνο ψεκασμού


图片6_副本.png


Topone Αποτελεσματικός Ηλεκτρικός Πίνακας Ελέγχου Κουνουπιών Mat


图片7_副本.png


Φυτικά φυτικά φυτικά κουνουπιών και εντομοαπωθητικά πηνία θυμιαμάτων


图片8_副本.png