Μήπως παραβλέπετε ότι το σπρέι εντομοκτόνου είναι τοξικό; --- TOPONE γνώση

- Dec 19, 2017-

Επί του παρόντος, ο ψεκασμός εντομοκτόνου που βρίσκεται στα περισσότερα νοικοκυριά είναι υγιεινός ψεκασμός εντομοκτόνου. Και το υγιεινό σπρέι εντομοκτόνου είναι μια κατηγορία παρασιτοκτόνων.

Μήπως εσείς παρερμηνεύσατε ότι το είδος του φυτοφαρμάκου είναι ένα είδος φυτοφαρμάκου που είναι δηλητηριώδες και επιβλαβές για το σώμα; Δεν είναι καλό για την υγεία; Έτσι, αρνείστε να το χρησιμοποιήσετε;


u=4123710997,697149547&fm=27&gp=0_副本.jpg

Στην πραγματικότητα, κάνετε λάθος! Είναι πραγματικά δηλητηριώδες. Αλλά έχει ένα επίπεδο τοξικότητας. Πώς να δείτε την τοξικότητα των εντομοκτόνων υγείας;

Σύμφωνα με τον κανονισμό "Κανονισμοί για τα φυτοφάρμακα". Τα προϊόντα εντομοκτόνων για την υγεία πρέπει να επισημαίνονται στην ετικέτα του επιπέδου τοξικότητας του προϊόντος. Προς το παρόν.Η άμεση χρήση της Κίνας των φυτοφαρμάκων που έχουν καταχωρηθεί τοξικότητα είναι χαμηλή τοξικότητα ή μικροτοξικότητα.Έτσι μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν, να παρατηρήσετε αν το προϊόν δείχνει το επίπεδο τοξικότητας του προϊόντος.Σύμφωνα με τις οδηγίες της ορθής και λογικής χρήσης της γενικής βούλησης δεν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία.


Insecticide spray


Αντι κουνουπιών χρησιμοποιούν εντομοκτόνα αερολύματα.Για να επιλέξετε το σωστό είδος!

Οι επαγγελματίες υπενθυμίζουν ότι οι οργανικοί διαλύτες στα εντομοκτόνα ψεκασμού είναι εύφλεκτα και εκρηκτικά χημικά. Και ότι η πίεση μέσα στη δεξαμενή είναι υπό κάποια πίεση. Οι πολίτες δεν πρέπει να παραμελούν την ασφάλειά τους κατά την αποθήκευση και τη χρήση φυτοφαρμάκων για την αποφυγή ατυχημάτων. Επιπλέον, η αγορά εντομοκτόνου αερολύματος πρέπει επίσης να είναι στοχοθετημένη. Πάρτε μια ματιά στο σπίτι ποια bugs.Go να "συμπτωματικό" για να αγοράσει. Θέλετε να σκοτώσετε τα κουνούπια, τις μύγες, τις κατσαρίδες, τους ψύλλους των μυρμηγκιών, τα σφάλματα, κλπ. Για να αγοράσετε είναι "να σκοτώσετε τα αεροζόλ των εντόμων".

 

Insecticide spray

Insecticide spray

TOPONE εντομοκτόνο spray.Kill αποτέλεσμα είναι good.Easy να carry.So επάνω από τους καταναλωτές.Έχει γίνει η πρώτη επιλογή για πολλές οικογένειες εντομοκτόνο.

Insecticide spray

Insecticide spray

Προτροπή:

Νο.1: Τα βάζα και τα υδροπονικά σκεύη θα πρέπει να αντικαθίστανται από νερό τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να καθαρίσετε προσεκτικά τους δίσκους κλιματισμού και τους δίσκους δοχείων.

Όχι: 2: Ελέγξτε την αποχέτευση στο πάτωμα του μπάνιου και της κουζίνας κάθε εβδομάδα ή αντικαταστήστε την αποχέτευση δαπέδου ασφαλείας με λειτουργία κατά της υπερχείλισης για να αποφύγετε την εκροή του δαπέδου από το νερό.

Νο.3: Μην χρησιμοποιείτε συνήθως πριν τα γλάστρες του σπιτιού πρέπει να καθαριστούν ή ανάποδα για να αποφευχθεί η συσσώρευση νερού.

 

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd

Ανατρέξτε στις συνδέσεις που σχετίζονται με το προϊόν:


Φυσικό υπαίθριο απωθητικό ψεκασμού OEM


photobank (22)_副本.jpg