Το ηλεκτρικό στρώμα κουνούπι μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί σε αυτή τη μέθοδο. Το ήξερες?

- Dec 09, 2017-


Στη ζωή μας, υπάρχουν ποικίλες μέθοδοι απωθητικών κουνουπιών από τις οποίες πολλοί φίλοι επιλέγουν ένα ηλεκτρικό χαλί κουνούπι. Αυτό το ηλεκτρικό κουτί κουνούπι έχει πολλά οφέλη, ευκολία, υγιεινή, καπνός, προσιτή.Αλλά πολλοί φίλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρικό μαξιλάρι κουνούπι μία φορά ρίχνονται απευθείας μακριά.Τότε ο φίλος μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί ηλεκτρικό χαλί κουνούπι.

  Μέρος 1

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να προετοιμάσετε ένα ελαφρύτερο και ηλεκτρικό μαξιλαροθήκη που έχουν χρησιμοποιηθεί μία φορά.


微信图片_20171115163243_副本.png


Πρώτα βάλτε το ηλεκτρικό κουνούπι κάποτε χρησιμοποιημένο (κουνουπιέρες περισσότερες θέσεις για να αυξήσετε τη δόση). Στρίψτε και τα δύο άκρα των δακτύλων, σκληρά για να ρίξετε το μαλακό, ιδιαίτερη προσοχή. Οι άκρες πρέπει επίσης να ζυμώσουν μέχρι το επίπεδο της επιφάνειας του χαρτιού.


Δεύτερον, χρησιμοποιήστε έναν αναπτήρα για να το αναφλέξετε από το ένα άκρο. Δοκιμάστε να κάνετε τη φωτιά μεγαλύτερη.


Τρίτον, μέχρι το 70% περίπου του συνόλου του ηλεκτρικού στρώματος κουνούπι να έλθει σε επαφή με τις φλόγες. Η φωτιά θα εκτοξευθεί (απλά βγάλτε την ανοιχτή φλόγα). Στο δωμάτιο με καπνό από το ηλεκτρικό κουτί κουνούπι, σε ασφαλές μέρος, έκλεισε το παράθυρο.


Fththth, στο δωμάτιο μετά από τρία λεπτά.Ανοίξτε το παράθυρο λίγα λεπτά στον αερισμό μπορεί να είναι.Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!

Μέρος 2ο

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να προετοιμάσετε ηλεκτρικά θερμοσίφωνες, χρησιμοποιημένα ηλεκτρικά πηνία για κουνούπια, νερό βρύσης, χαρτοπετσέτες, νερό τουαλέτας.


1.Βρείτε ένα κομμάτι χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού θερμαντήρα κουνουπιών, σκουπίστε την επιφάνεια με ένα καθαριστικό ιστών Clean.Since χρησιμοποιημένοι σπείρες κουνουπιών θερμαίνονται.Τα εσωτερικά φάρμακα κουνούπια πτητικά σχεδόν υπολείμματα στην επιφάνεια μερικών ελαφρών λεκέδων.Όσο σκουπίζετε με ένα χαρτί μπορεί Αφαιρέστε το καθαρό ηλεκτρικό κουζινικά θερμαντήρα.


微信图片_20171115145647_副本.jpg

2.Επιλέξτε το καθαρό ηλεκτρικό στρώμα κουνούπι για να καθαρίσετε το νερό. Στερεώστε το 90% του νερού μέσα. Αφήστε λίγο νερό μέσα σε αυτό. Συμπιέστε το 90% του νερού στο εσωτερικό. Αφήνοντας 10% υγρασία στο ηλεκτρικό μαξιλάρι κουνουπιών μέσα.


微信图片_20171115145436_副本_副本.jpg

3.Η ηλεκτρική θέρμανση κουνουπιών που συνδέεται με την ενέργεια, το προετοιμασμένο ηλεκτρικό χαλί κουνούπι στο heater.The προετοιμασμένη ηλεκτρική κουβέρτα κουνούπι στο αέριο θέρμανσης για λίγα λεπτά. Το κουνούπι σε αυτό το περιβάλλον δεν μπορεί να επιβιώσει. Έτσι ώστε να επιτευχθεί ο ρόλος του κουνουπιού.


微信图片_20171115145911_副本_副本.jpg

 

Η επαναλαμβανόμενη χρήση του ηλεκτρικού στρώματος κουνουπιών διατηρείται.Κατά την προετοιμασία για την επόμενη ακολουθήστε τα 1-3 βήματα για να συνεχίσετε.Όσο το ηλεκτρικό κουτί κουνούπι δεν είναι κατεστραμμένο.Μπορούμε να ακολουθήσουμε την παραπάνω μέθοδο για να επαναχρησιμοποιήσουμε το ηλεκτρικό κουνουπιέρα mat.So για να επιτευχθεί το απωθητικό αποτέλεσμα. Για την επίτευξη του σκοπού της προστασίας του περιβάλλοντος και της διατήρησης.

 

Ποια είναι η καλύτερη χρήση του ηλεκτρικού στρώματος κουνούπι;


photobank4_副本.jpg

Γιατί να επιλέξετε ηλεκτρική κουβέρτα TOPONE μάρκας TOPONE;

Το TOPONE μάρκα ηλεκτρικό κουνούπι είναι ασφαλές και καθαρό, η χρήση του καλού αποτελέσματος, εύκολο στη χρήση.


QQ图片20170329155550_副本.jpg


Έτσι, το έχετε μάθει;

Παρακαλούμε προσέξτε τις γνώσεις μας. Ενημέρωση!!!

 

Guangzhou Topone Chemical Co, Ltd

Ανατρέξτε στις συνδέσεις που σχετίζονται με το προϊόν:

Eco-friendly ήσυχο ύπνο ηλεκτρικά μανιτάρια Repeller Killer Mats


photobank (40)_副本.jpg